Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

Flow 22-12-07 12:57

Re: Street Virus Team Brasov

Eu sunt pentru indiferent de zi sau ora in proportie de 99 % voi fi acolo

thunder rock 22-12-07 13:02

I'm in too......nu conteaza ora dar ziua ar putea fi sambata cand toata lumea e ceva mai libera nu?.....si ca locatie nu trebuie neaparat Poiana ...e si in Racadau patinoar si e chiar fain...pentru cei ce nu au cu ce se da cred ca au si patine de inchiriat.....sa vedem si parerea celorlalti insa

bebe_mic 22-12-07 17:08

Eu sunt prezent orice locatie nu conteaza :D. Important distractie sa fie ;). Eu merg si maine in poiana cu placa cine e doritor las un nr de tel si n auzim 0742230440. BTH sper sa rupem partia maine ;)

bogmotorsport 25-12-07 16:42

salutare all...ma bag si eu la patinoar!!!!!!eu sunt mai nou pe aici dar mi-ar placea sa va cunosc si sa ma alatur in clubul vostru!patinoarul din poiana e super beton,mai nou merg cu campioana mea:D sus in poiana la patinoar si e mult mai fain ca ala de sus din racadau,e mare si dupaia poate facem si niste piruiete pe sus prin parcare.care vrea sa tinem legatura bag si un id de mess la bataie:bogmotorsport...astept sa facem o iesire.....craciun fericit

BTH(BreakingTheHabbit) 27-12-07 17:08

Salutare all ... si Un An Nou Fericit si un an cat mai bun si sa aiba cat mai multe impliniri indiferent de plan. Va urey distractie placuta la patinaj, ca eu unul yic pass deoarece sunt departe de Brasov .... dar sper sa va distrati si pt JE.

silviu_dodo 27-12-07 21:17

Quote:

Originally Posted by BTH(BreakingTheHabbit) (Post 1263952)
Salutare all ... si Un An Nou Fericit si un an cat mai bun si sa aiba cat mai multe impliniri indiferent de plan. Va urey distractie placuta la patinaj, ca eu unul yic pass deoarece sunt departe de Brasov .... dar sper sa va distrati si pt JE.

sall! si eu vin la patinoar daca e sa ne vedem ! sa va cunosc ptr ca in ianuarie plec la transplant . sarbatori fericite tuturor si un an nou plin de tuning .;)

BMW-M-Power 28-12-07 09:44

ce transplant???? sper ca nu e ceva grav .... :(

budeanudragos 28-12-07 11:42

salutare la toata lumea....dupa inca o indelungata absentza.....vad ca am pierdut multe noutatzi....basca felicitari pt masina....va urez un an nou foarte fericit si plin de impliniri....papaaa

silviu_dodo 28-12-07 23:17

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 1264967)
ce transplant???? sper ca nu e ceva grav .... :(

transplant de maduva! scap rpd si pe urma.......:D

BMW-M-Power 29-12-07 18:16

Quote:

Originally Posted by budeanudragos (Post 1265086)
salutare la toata lumea....dupa inca o indelungata absentza.....vad ca am pierdut multe noutatzi....basca felicitari pt masina....va urez un an nou foarte fericit si plin de impliniri....papaaa

multumim ... la fel si tie

NEbunu 30-12-07 13:02

pt silviu dodo....multa bafta cu operatia si insanatosire grabnica....

budeanudragos 30-12-07 17:14

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 1267076)
multumim ... la fel si tie

sa-mi trimitzi un pm cu nr tau de tel pls

BMW-M-Power 30-12-07 19:24

da'... ce? l-ai uitat?

silviu_dodo 31-12-07 06:57

Quote:

Originally Posted by NEbunu (Post 1267904)
pt silviu dodo....multa bafta cu operatia si insanatosire grabnica....

multumesc frumos si sper sa va cunosc si eu o data pe toti ca momentan am c-am sarit peste ultimele intalniri! sa va aduca anul nou sanatate in motoare si cati mai multi cp !!! mult noroc si tot ce va doriti!:D

NEbunu 03-01-08 11:31

cum ramane cu patina aia....putina miscare Domnilor si domnisoarelor...sa mai dam jos din burti....astept propuneri de data si ora...!!!

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning