![]() |
Re: Need For Speed: Carbon
Prima posibilitate ar fi sa iei alt demo...de altundeva...altfel incearca sa-l deschizi din dos si daca nu merge asa incearca sa inchizi multe programe care merg degeaba[scoti netu,mess,antivirus,firewall si toate cele]...si daca nu merge asa astepti fullul si daca la full face fite bagi windowsul din nou...
|
Quote:
|
mi-am luat demo-ul...m-am disperat...si nu pot sa inteleg ce vi se pare asa nasol la drift...mie imi place....
|
si mie... ador jocu asta ;)
nu stiu de ce m-a scos din joc cand am castigat la canyon duel :| cred ca puteau pune ceva mai mult la autosculpt, si canionu ala e tare de tot... am cazut prin parapet de vreo 10 ori :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Are parti misto, dar si parti foarte naspa... la drift cel putin e de ras, au uitat de legile fizicii. Zici ca e masinuta teleghidata asa se misca. Poate cu volan o fi altceva, dar cu tastele e varza.
Dar macar se misca foarte bine si pe calculatoare vechi. |
1 Attachment(s)
Oh Yeeeah!!!!!
|
puiul gatit nu va face rau!
dar nfsc prea mult si nici un pic de studiu pt scoala da... deci mai lasati jocu si la invatat cu voi! :D ma bate gandu sa modific jocu sa pot sa joc cu alte masini... credeti ca se poate? |
nu prea cred... oricum..e destul de misto jocul dar doar daca il joci mai mult...doar atunci il prinzi :)
|
Cred ca se poate...dar doar sa pui peste masinile existente...de pus ceva nou e mai greu[in primul rand iti trebuie codul de sursa ;)]...but:NEVER SAY NEVER!!!
|
sincer ??? IT SUCKS BIG TIME...Au dat-o in bara din nou....
|
Quote:
ma gandesc la full poate dk ii modifici gradu de dificultate poate nu o sa mai sfideze fizica...:rolleyes2 |
:-P
Quote:
oricum - avand in vedere k mie mi l-a luat in 27 ore 45 min , a meritat asteptarea (enixule, dak iti dau o poza cu evoul meu , imi poti face o semnatura ???):-P |
and sth else - vreti sa organizez un concurs de jante facute mishto in demo ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning