![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Quote:
|
Adminu avea chef de caterinca,si a inceput sa ma ia la misto si pnm mam luat cu el in gura si mi-a dat ban....:lol:
|
Daca vrea claudia sa ti`l scoata zi numele adminului care ti`a dat ban si ip`ul. :lol: Daca sigur asta e motivul nu vad de ce sa iti dea permanent :lol:
|
Cred ca sa rezolvat....ca de vro 2-3 zile numai imi da ban servaru....:lol::lol::lol:
|
Sall....am si eu o problema acum 5 minute am prmit ban pe servaru pcp.gemenii.ro pe motiv ca cica aveam Wall si mi-a cerut id si 4 poze....admin Krok (nu stiu cum sa i arat poze si id) :oops::oops::oops:
|
Pozele le gasesti in Counter-strike/cstrike si ultimele fisiere sunt pozele;)
|
gemenii e un server f ok, pana apar adminii aia "smecheri" care nu stiu sa vorbeasca, sa se comporte (presupun ca n-au nici buletin). Ei cred ca lumea e a lor si ei sunt Dzeu pe server(baga ce harta vor ei, desi lumea poate voteaza altceva), iar daca ii raspunzi kick,ban ca na au bagheta magica. Chestia asta se numeste ABUZ si ar trebui pedepsit, n-ar trebui sa aibe drept de admin orice idiot; ar trebui fiecare admin sa dea un test psihologic :twisted:
|
Spune mai exact cine este acel admin ? :lol:
|
Quote:
|
Cel mai ok server pe care puteţi juca este cs.csbestial.com , asta dacă prindeţi loc ,admin non-stop , fara figuranti .Cei cu steam au loc mereu .Apropo cei cu steam de pe 4T care fac meciuri ceva , dati add la cs_bardock_2 .
|
Quote:
Asta este valabil pentru fiecare jucător de pe server ...aveţi drepturi ca orice alt player de pe server indiferent dacă este admin sau un simplu player :) Pentru nelămuriri īmi daţi un mesaj privat aici sau pe forumul serverului de cs pe care l-am pus mai sus ..Hf ! ;) Quote:
Quote:
Vă aşteptăm pe pcp.gemenii.ro ! Forum : http://pcp.gemenii.ro , pentru reclamaţii , diverse :) HF ! |
Hai STOP cu publicele si jucati si voi mixuri/meciuri ceva...Add la steamid :cristi_d0bre.. Ca am eu mixuri si va chem.. doar sa imi ziceti care sunteti ;)
|
|
Incearca si nu ai sa regreti;)
winner.xtremexpc.ro :twisted: |
178.157.98.2:27015 Connect !!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning