![]() |
Re: Diverse Discutii
are tata un TV din 98 la servici da nu s-a mai miscat de mult :p :p :p
e numai bun de nebunii :D:D |
sa lasam putin tv urile ca e batrane si tre sa odihneasca si ele ;P
am o intebare.. stie careva ceva de produsele mai exact difuzoarele de la mutant? or fi bune de ceva? ca mii sa nu imi iau o tzeapa ;) multam |
Bai baieti...eu marti am examenul vietii ... nu mai pot dormi noptile de nerabdare...ce ma fac? Vin sapt viit la intalnire cu JXT sau nu? :-ss
|
cine conduce?..
|
poate ia si el permisul:D :-)bft
|
Sau imprumutam o remorca...si mergem toti in ea prin oras....si atunci sa vedem care are sange-n el :D...dar am uitat sa spun cu viteza.Oare si-o mai face efectul tuica aia fiarta ?App bafta Gycone !!!
|
Merci baieti...acuma...spune-ti-mi cum sa dorm luni seara ca n-o sa pot?
|
Simplu si usor....te faci praf, bei pana zice gatu HHOOOOWWWW si dormi de numai poti. Si daca Doamne Fereste nu iei, nu o sa stii, nici nu o sa iti pese.Parerea mea.
Oricum bafta bai Gycone |
Bai, mai lasa draq ideile astea cu remorca ca nu vrem sa facem circ, ce naiba, suntem oameni mari.......luam doua remorci si facem intrecere.Ce zici de asta?Nu suna tentant?
|
..sa nu te iei dupa sorin ca te invata numa prostii..cum sa te faci praf?
te pui frumos in pat, pui un film romantic si garantez ca in 10 minute dormi ..cilll man.. |
sau mai bine faci testele alea pana cand iti ies toate perfecte (sigur te ia somnul la un moment dat). ideea e ca oricat de odihnit/obosit ai fi, tot trebuie stiut 100%. eu am dat sala de...6 ori. de doua ori am luat. o data am luat si m-a picat la oras pe o trecere pe galben iar apoi au urmat 4 in gol, ca nu am invatat nimic (prima data cred ca a fost noroc). a 6-a oara am facut toate testele. ma uitam la cele gresite si le faceam iar si tot asa, pana cand n-am mai gresit niciunul iar la examne am gresit una din graba, pe care am identificat-o exact cu nr. de pagina din carte cand am iesit. asa ca, daca ai invatat tot, dormi linistit, ca nu ai de ce sa te agiti. altfel -> somnifere, alcool, trezit cu o zi inainte la ora 06.00 ca sa te ia somnul pe la 21.00 etc. bafta!
|
Gycone ti-am zis k dak nu iei permisu te luam la suturi:lol: Asa k pune mana si invata, macar de frica:D:D:D
|
Hai ca eu am plecat devreme aseara, pana la urma cum ramane?Vineri sau sambata ca sa stiu!!!...
|
Ramane vinerea, poate putin mai devreme (ora 21.00)
|
Bafta Gycone... hai ca stiu ca poti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning