![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
|
parca vorbeam mai demult...de asta
http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...ory_Code=VVWTK |
Quote:
Sau eu am inteles gresti... Sper ca nu vrei sa spui ca asta cu interne orig poti obtine la TFSI (sa nu enumeram cate piese trebue schimbate), asta e valabil la orive alt motor de aceasta marime... |
eu zic sa citesti acolo. am incheiat demult discutiile cu tine. sau daca nici engleza nu stii, asa cum ziceai ca nici RO nu stii,
"Note: You are recommended to source a fueling/tuning solution to compliment this turbo kit. We found that the stock fuel system maxes out at crank 350HP on 91 octane," dar mai este si asta: http://www.atpturbo.com/Merchant2/me...ory_Code=VVWTK |
Quote:
Idea era ca exact aceasi performanta poti sa faci la un alt motor cu o asemenea turbona. Nu stiu de ce multi au indragostit de KIT-uri "Turbo"...faceti tuning de catalog? sau nu aveti voi idei ce marime de turbo, tevi de leatura trebue? Vedeti acolo ca scrie 4-500 cai si "oooooooooooooo.....asta ce tare Kit e....mai..." Daca esti pe nivel de catalog tuner, mei bine nu dai sfaturi si explicatii le ce cezi ca stii... |
va rog sa nu transformati iar discutia in certuri personale...
|
Quote:
eu zic sa nu mai insisti;) cam asta e tot ce isi doreste oricine de pe forumul asta:402 m |
taz...sunt asa importanti cativa metrii? nu stiu daca toti se uita la 402m. atunci hai sa ne luam toti ursi sau renault 5 si gata...
sunt curios cati din cei care au GTI, RS sau alte masini de genu asta, grele totusi, le-au luat pt 402m..si le modifica pt asta? orice masina cu FWD fie si cu LSD la plecare va fi sub una 4x4 sau RWD>..deci pt linii degeba iei FWD, orice ai pune pe ea. si esti tu 100% ca niciuna dintre alea din filmul tau nu avea modificari? sunt o gramada de filme in care R26 bate GTI si poate mai putine, da rexista si in care GTI bate R26...dar de cand asta e un criteriu? dani, morro, si altii...chiar asa conteaza un 402m? da, GTI e mai greu, mai slab motorizat si mananca bataie pe 402m de la RS si R26. vezi..nu mi-a fost greu sa o spun. si o accept. |
intre 1-2% ar fi raspunsul meu desi cred ca am pus cam mult dar fie
|
Quote:
cand am facut comanda stiam ca nu imi iau masina ptr 402 m si stiam ca oricat as baga in ea nu v-a deveni niciodata masina de 400 m (decat poate cu modificari radicale - dar in cazul asta mai bine imi luam un cazan si faceam din el arma de 400m) dar nu mi-am dorit asa ceva am vrut putere ,frane ,stabilitate si senzatii :D ps - 1450 kg e trecut la mine in talon la masa proprie |
eu inca sunt convins ca e trecut gresit.. un rs cu sasiu cup are aproape 100 kg mai putin. acum nu cred ca lsd-ul ala cantareste atat! :).
|
Quote:
Rs are 1355 kg iar F1 1430 kg Mentin ca GTI are 1360 kg |
dupa o sursa care eu zic ca e de incredere (renaultsport.co.uk) r26 are 1345, ma rog, mai usor nu cred ca e dar nici atat de greu nu are de ce sa fie
|
GTI are poate 1360 fara sofer, fara lichide, fara optiuni.
un GTI cu cateva optiuni are 1450 lejer. |
deci nu pot sa cred ca in alegerea unei masini ptr nici unul din voi nu conteaza 402 metrii....sau sa spunem valentzele sportive ale masinii respective.
suspicios.atunci ma intreb de ce nu va vede omul in masini de ''familie'' si totusi va cumparatzi gama sport a celor doua marci....eu zic ca in sufletul oricaruia dintre noi,conteaza si 402 m,asta bineintzles pe langa alte aspecte functzionale ala masinii.sa nu va mai prind pe cei cu gti-uri sau rs-uri la curse ca alea nu sunt masini de 402 m;):) respect si multa bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning