![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Quote:
|
Quote:
|
Gravitational shit!!!
|
O masina la care te'ai uita nonstop...a fost prezenta la Meeting E36-E46 am avut ce sa vad la ea un aspect frumos baftain continuare.
|
Sa le porti sanatos :D! Exact ce lipseste !!
|
14 Attachment(s)
@ darius: done.
@ florinfty: double done :D mersi, daca nu am ca altii trapa din fabrica si etc, ma descurc si eu cum pot :lol: mai adaug cate ceva @ joint: appropiate pic :lol: @ crysty: hellzyeah, era cazul sa te ajung din urma nu ? cu pachetul m, ca deja iti pusesei si suspensie si o luasei inainte :)) @ dev: tnx @ dony: mersi @ browser: nu frate :lol: i-am lasat bilet daca vinde ceva de pe ea dar biletul a disparut si nu mi-a dat nici un telefon, ala era planul initial dar nu a mai fost pus in aplicare :lol: @ morph: :twisted: @ 69_hai: mersi @ sax: tnx, unul din lucrurile care lipseau .. :D nu e "nou" dar e oem, bara fata e destul de zgariata, + o gaura mica, pragurile zgariate putin, bara spate iar nu foarte mult, mai tre sa iau tunelele de aer si proiectoare, si capacul de la carlig era lipsa dar l-am pus de la cea veche, sunt fix aceeasi culoare, pana o sa vopsesc toata masina, asa o sa ramana, nu avea rost sa vopsesc astea acum .. ca nici restul masinii nu e perfecta, this is how it sits now |
Am vazut masina azi in trafic este senzatie si cu paketul de M o sa fii grava rau.Spor si ai grija de ea.
|
Mda...s'a cam terminat smecheria :| Arata incredibil de bine, incredibil!!! Poate mi se pare mie dar abea acum arata BINE (da bine!) badboy...arata si inainte dar parca nu prea se pupa 100% cu masina...acum e tzatza de matza! Congrats
|
dr_pricop: hehe mersi :D si a ta arata super bine, o mai vazusem de cateva ori, p.s. uita-te la poze, e up pachetul de m :D atunci eram in drum spre "sala de operatii" nu am apucat sa iti spun, dar pachetul era in masina din spatele meu :D
morph: 8) |
arata bine rau frate ! ne'am chinuit azi cu ele sa le caram :))
|
Quote:
|
foarte frumos, chiar ma gandeam cand faci mutarea asta....este un coupe minunat ;)
|
cu ce dai de asfalt acu ? bara , praguri ?
|
@ bubu: da :D mersi pentru ajutor cu transportul, si lui yustin, acum bara fata e cam la nivel cu pragurile .. poate putin mai jos, nu mai e la fel de sus ca bara stock
@ dr_pricop: np @ adi_mao: nu e ca nu vroiam .. dar e vorba cand se poate, daca aveam mai multi bani erau mult mai multe schimbari, dar asa .. se face cand e posibil fiecare pas |
Gata! Acuma e 100% full option :D. Felicitari . A mai ramas vopseaua, in rest e ...no words no talk we'll go dreaming.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:05. |
- Copyright 2026 4Tuning