![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
Eu gandesc asa problema :shock: :
Ele costa in jur de 400-500 doar jantele , mai trebuie prelucrate la butuc, mai flanse aproape 150 e si mai gumele ... Afacere mare nu fac si altceva la fel de bun nu gasesc ! Am gasit pe la 1000 si peste ce mi-ar place dar nu mai investesc in jante ca nu-i nevoie :D Si dawn grade nu fac .. acum am 10 j cu 9 j , nu pun mai inguste :shock: Unicele care mi-ar place ar fii cela de M5 E39 pe 18 . Plus ca astea au avantajul ca sunt foarte tari !! Nu s-au strambat deloc deloc si am mers ceva cu ele :shock: Vedem , inca nu stiu ce sa fac .. Aseara am vb sa cumpar comanda cu buton pentru rabatare oglinzi si modulul ei !! |
Quote:
Vreau si eu oglinzi din alea :X App .. am gasit ac schnitzer cum are tipu d p bmw club :D doar ca sunt pe un e46.... oare s-or potrivii ? :D |
Ai gasit cumva pe alea gri care le are la bazar ca le schimba?:shock:
Nu cred ca se potrivesc .. daca erau replici se putea cumpara alt suport si mergeau .. oricum mie mi-a trecut de ele ! Iau de M si gata .. mi-am gasit si butonul la pret OK :D |
Quote:
|
Quote:
nu e downgrade dar ai 10j la niste jante ce nu au buza,puteai avea si 8j ca tot acolo era. |
Quote:
Quote:
Decat 8j cu buza mai bine 10 fara :D |
un prieten are o vorba, valoarea jantelor nu tine de latimea buzei sau a jantei cu totul, tine de costurile de intretinere a masinii dupa ce le pui, cu cat o distruge mai repede cu atat jantele sunt mai tari :D
|
Asta e buna:lol:
On: Nu da jantele...arata foarte bine pe masina!8) |
Quote:
P.S. nu vrei faruri ??:D Quote:
|
pai care e jmecheria la 10-11-12j ? cu ce ajuta 10j in loc de 8j ? greutatea exagerata si gumele late care te omoara ? :)) jantele dau ceas pe masina si sunt tzapene ca un e39 dar unde se vede J-ul ala ?
|
Quote:
GAta !! nu le dau :D P.S. mai ai motorul ala de E39 ? |
Quote:
Il mai am :twisted: intreaba de tine :D |
Quote:
|
Quote:
De motor vorbim , ma intereseaza ! Quote:
====================================== Cum am zis , tin jantele si la iarna merg cu ele ! Saptamana ce vine imi ajung deja 2 gume de spate pentru iarna :D Vand tablele pe 15 cu gume de iarna de max 2 mm :-P Astept oferte serioase:paper: |
200 de euro cu tot cu transport, pretul e genial, farurile sunt ca noi, problema e ca nu vrea sa livreze decat in anglia, cand a auzit de romania a sarit ca ars :shock::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning