![]() |
Re: Când au început circuitele în România?
Quote:
Florin HAINĂROŞIE a plecat şi el în lume, cred că în SUA/Canada. Am dat de Bibi URSU care şi el pe continent american, împreună cu Adrian GHELEŞEL şi Dan BOBOESCU. Tot pe acolo e şi Ionel MĂLĂUŢ şi Dan AMĂRICĂ. Andrei BELLU şi Gheorghe URDEA sunt în Germania. Valeriu MITRESCU fostul secretar federal al FRAK e şi el prin Germania. De asemenea, Radu DOBRESCU este tot în Germania sub numele de Robert RUFF. |
Quote:
|
Salut Sebastian,
Din păcate şi Constantin GHERGHEL ne-a părăsit prea curând. Rusănescu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sebastian mai ramai pe aici ca nu ai ce pierde:twisted: aici e "SECTORUL FOSILE AUTO" scoatem si noi poze si articole vechi "din pod"
|
1 Attachment(s)
Am gasit ceva misto !:-)
|
Quote:
|
Quote:
Am vazut si vreo doua etape de Cuapa Pacii si Prieteniei acolo. Mi-a placut foarte mult si pacat ca acum sportul auto este la un nivel mai jos decat atunci. |
Quote:
Le-am vazut pe ambele dar nu mai am nici un fel de documentatie cu ele. La cea de curse preparata folosind organe de la Alfa i-a fost oarecum interzisa participarea prin schimbarea regulamentului. |
Quote:
|
Sebastian sa vii la moshu cu o bere pt pozele alea de mai sus...sunt facute de mine ...:lol:...si asa am zis ca sa facem un gratar la mine la tzara cu cativa din prieteni de curse si fosti oficiali la competitii si fosti sefi FRAK...daca vii aici vei avea mari surprize...placute :lol:
|
Quote:
|
Mi-ar facea mare placere.
Tot timpul ai cate ceva de invatat mai ales de la cei care au trait o viata frumoasa intre fiare. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning