![]() |
Re: Opel Calibra super !!!
Chiar da bine eleronul!
|
Mie nu prea imi place cum arata acela! Tot mai bine era cu cel orginal(de care zice si CRM)! Era si Irmscher, dadea bine.......incearca sa-l repari!! ;)
|
Pai o sa il repar :crazy: si ii bag leduri(ptr frana)!!!:dribble:
|
Quote:
|
Fiecare cu gusturile lui si cu parerile lui. Oricum, sa nu pui de aluminiu ca o strici
|
Eleronu` ala vine bine pe calibra galbena. Pe calibra lui Liviu merge mai bine ala care-l avea inainte pt. ca pastreaza forma masinii ! Ala de pe aia galbena vine bine cu kit-ul ala de spoilere si praguri :) . Cam asta e parerea mea :)
|
1 Attachment(s)
o sa pun leduri in al meu ... pana atunci am mai facut un pas,mi-am pus internet in masina!!!(doar prin zona cartierului merge,dar tot este internet in masina:P)
|
In calibra asta eu as mai baga un singur lucru : MUZICA ! :D
|
Quote:
Liviule..tare faza cu netu un masina, dar pacat ca nu merge si in alta parte, numa in juru blocului tau :-P, da nu-ti fa griji ca asa se incepe ;) incet incet :D asteptam sa-ti faci eleronu, si sa nu-ti pui cine site ce aripa de avion, ca arata bine eleronu care l-ai spart!! |
Salutare allz...si in special tie Liviule....!! Parerea mea e sa nu iti pui toate inventiile de eleroane mai ales k ala merge bine pe japoneze cel de pe calibra galbena , iar cel de pe nissan nu e indicat , e prea mare !! (parerea mea)
Cum ti-ai spart eleronul asta care il aveai ? ai stat pe el ai pus greutate ? a cazut vreo caramida ce ai facut ma nebune ? :( Felicitari pt intrarea in Ghost si astept sa ne revedem, eu am fost foarte foarte ocupat sapt asta cu noua masina e in service o tunez si o pragatesc pt 4tuning day..daca nu reusesc cu ea sigur o sa apara Calibra in locul ei acum sa vedem, de aia sunt foarte ocupat si n-am putut sa vin la tine, nu stiu cum o sa am timp poate weekendu asta nu stiu exact... Marfa inventia, traiasca wireless-ul :) .... extindete :) ..pune monopol prin zona .... :) .... Te pupa fratioru tau |
Fa si tu un suport frumos la Laptopu ala si fa-ti plansa din spate din lemn ca a cam facut burta:)
|
Quote:
|
frumoasa gagica ta!! :P am observat k iti place ,,sa o duci la stilist'' destul de des:))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
parca...nu prea sta bine woferul ala acolo:D inainte asa era....
ideea cu netul....oricum...te poti muta in masina....super tare...pana la urma ai gasit cum sa il alimentezi laptopu' de la masina ceau |
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning