![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
frumos rau ce ai facut din masina ......
ptr cei care zic ca dacia nu e masina de tuning.....va inselati ,poa sa iasa ceva f frumos dintr-o dacie da tre sa ai bani.....:D cand vin panourile alea la usi?!ca parca se strica tot farmecu cu astea actuale:D |
dammmmmn robert... am ramas masca :) tine-o tot asa
|
1 Attachment(s)
aici se montau neoanele,,,,,,
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU
Quote:
|
Quote:
|
stergatoarele nu le schimbi?!
daca ai putea sa faci ca la alte masini( de ex mercedes) sa intre intre parbriz si capota ca sa nu se vada ,ar fi foarte frumos daca nu ai inteles la ce ma refer caut o poza (poate gasesc) sa intelegi mai bine salut P.S:neoanele sunt o singura culoare sau sunt dalea cu 7 culori?! |
vezi robert dc nu am ales si eu albastre.:D se vad slab si iti cer chirie pt poza aia cu se montau neoanele :D ca eu am facut-o :P
|
Quote:
si pe fata nici nu am, momentan! |
mai TAU arata bine masina...imi place, dar la interior se poate face ceva mai calumea...parerea mea, si inca ceva, nu ai cum acoperi imbinarea dintre spoiler si masina sa nu se vada asa tare? in rest e ok masina...tine-o tot asa !
|
stai linistit ca modificari la interior va face si o sa vezi ca o sa fie misto pana la urma.
|
oho...
o sa fie mult prea bomba masina...nu ca acum nu ar fii... dar trebuie sa stiti si voi si Tau ceva... O masina tunata integral nu o sa fie niciodata,si nu ma gandesc doar la dacia lui...ci la masini in general... mereu gasesti sa faci ceva la ea,ceva nu iti mai place,ceva ai vazut si vrei sa iti pui si tu pe masina...deci tuningul nu se va oprii niciodata la o masina...;) |
Ba da...in momentul in care schimbi masina...:P
|
cata dreptate poti sa ai in spusele tale orlando.Stau si ma gandesc si pana acum puteam sa zic ca TAU mai are de facut inca vreo 4-5 lucruri, dar se pare ca judecand dupa ideile care imi tot vin si mie sunt sigur ca TAU va mai face mult mai multe modificari :D
|
Re: Prima Dacie Berlina Din Rom. Intr Un Videoclip!! B-69-TAU
cum e cu fetzele la portiere taule?:)
|
robert.. iti montez eu neoanele daka vrei.. dai un buz pe mess
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning