Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

EvLSant0S 13-02-06 00:18

:lol: :lol: cred ca ai murit de 10 ori pana acum ..
cate vieti ai ma nene ?
gaseste alta metoda ..

Psycho 13-02-06 01:38

in ziua d azi le impresionezi ami mult daca ai banu .. p tine si o mashian OK la scara ... a ta sau a parintilor :))

aleks 13-02-06 12:34

e super tare pisica aia
:lol:

EvLSant0S 13-02-06 12:56

1 Attachment(s)
eu cu asta agatz , daca cealalta pisica , ameninta ca se sinucide ..
asta ameninta ca omoara ...daca respectiva nu iese on a date

P.S: Apasatzi pe poza, e gif ,e misto

omuliber 13-02-06 14:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
in ziua d azi le impresionezi ami mult daca ai banu .. p tine si o mashian OK la scara ... a ta sau a parintilor :))

Frate, masinile nu intra in cluburi!!! In club trebuie sa ai atitudinea...

aleks 13-02-06 14:49

da omuliber, in sfarsit cineva care nu se lamenteaza ca nu poate agata din lipsa de m6 :wink:

ERY 13-02-06 15:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
Quote:

Frate, masinile nu intra in cluburi!!! In club trebuie sa ai atitudinea...

Da cand iesi din club cu ea...tre sa ai ceva .... ca nu circula tramvaiale la ora aia.... :lol:

needBrain 13-02-06 16:25

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))
da parca nici cu o dacie din '73 nu faci treaba...pt alea....tot tramvai e si dacia :lol:

D_M_X 13-02-06 17:39

mda ..... si eu consider mertanele autobuze:)))))))))))))))))))))))))))(joke)
btw-BlueEyes here ... mi-e lene s schimb useru` (ufff bine k mi-am dat seama :P)

Psycho 13-02-06 21:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
da parca nici cu o dacie din '73 nu faci treaba...pt alea....tot tramvai e si dacia :lol:

tre sa ai banu sa o duci cu un taxi cel putin ... daca vede k ai o berlina ii cam sta sucu`n gat .... dar ea uita k ii ingheatza curu dimineatza in statie sa vina troleu sa se duca la liceu

omuliber 14-02-06 14:25

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

tre sa ai banu sa o duci cu un taxi cel putin ... daca vede k ai o berlina ii cam sta sucu`n gat .... dar ea uita k ii ingheatza curu dimineatza in statie sa vina troleu sa se duca la liceu

Asta nu inseamna \"BANU\", asta inseamna ceva decent... si in clubul de unde ai luat-o nu poti intra in shlapi si pijamale... deci fara bani nu faci un pas, dar asta nu inseamna \"BANU\".
Fiti lucizi!!!

needBrain 14-02-06 15:08

pshycho a zis bine...mai bine iau un taxi cand plec cu ea din club decat sa o urc in berlina mea roasa de rugina....asa macar la taxiuri pot nimeri un passat etc.....masini cu care ea e obisnuita

Eugen_TL 14-02-06 17:49

hahha in primul rand eu m-as simti prost cu ea intr-o masina ruginita si vai de capul ei... si apoi ea ! am intalnit fete care mi-au spus ca prefera cielo decat nu stiu ce masina straina...daca ei nu-i place nu te pui cu draq :D ! si am intalnit si fete care intradevar nu tin la bani,dar ajungi la un moment dat cand tu ca barbat te simti penibil ca n-ai ...

EvLSant0S 14-02-06 19:43

cunosc cativa .. care .. n-au produs in viata lor .. 10.000 de lei ..
si totusi .. sunt ff mandri de ei ...
banii vin din celalalta parte ;)
da. . ma gandesc .. asa .. ca .. om .. chestia cu bani de la parinti ... e fix chestia cu .. banii veniti din partea unei femei , aia te .. tzine in picioare ..
e aceiasi chestie ..
hai .. aia care au bani de la parinti .. si totusi incearca si ei sa faca un ban ,sunt ok , macar incearca, unii reusesc , altii nu ,
insa .. cei care .. chiar nu fac nimic altceva decat sa astepte bani de la parinti , si asta la varste un pic mai inaintate , dupa parerea mea , sunt un pic .. retardatzi , adica .. totusi .. putin respect de sine asa ? nu .. ?
la fel de mult ii iubesc pe cei ce .. o ard la modul .. of si ..astept sa fac 18 ani sa-mi ia tata masina ..

Eugen_TL 14-02-06 20:34

si eu sunt de aceeasi parere: daca tot dispui de bani de la ai tai macar incearca sa faci ceva...nu reusesti mai incearca ca tot ai sa reusesti in ceva ! E o mare rusine sa ai bani si sa fii atat de batut in cap incat sa nu stii ce sa faci cu ei. La faza cu masina la 18 ani mi se pare normal sa te astepti la asa ceva daca ai tai isi permit,pana la urma e un cadou...dar sa spui\" abia astept sa-mi iau o masina misto la 18 \" si sa nu primesti nik e si mai misto :D :D ! Doamne fereste sa se intample ceva cu parintii unui asftel de baiat care nu stie decat sa cheltuie...moare de foame asta !

All times are GMT +2. The time now is 02:47.

- Copyright 2026 4Tuning