![]() |
Re: Machetele mele - radu_rs
Super model.Abia astept prezentarea, sa vad de ce e-n stare.Felicitari pentru achizitie !
|
andreigica - Pai de la Solido si Norev am 99% Renault-uri, unele din ele sunt destul de inaccesibile. :lol:
Gica - din pacate este cu siguranta macheta care nu o voi scoate afara , este mai sensibila asa... insa voi incerca sa fac pozele cat mai calitative. Fed - i agree! Modelul imi place f. mult. |
merita piesa asta foto de alea bune, stii tu..
|
13 Attachment(s)
Quote:
Ford Mustang GT, 1:18, Autoart. |
Foarte frumos, interesant de ce la macheta mea capacul de la rezervor este in culoarea masinii :?:
|
Pfu...ai 2:evil:
Frumos model, am avut si eu "boala" pe el...,dar momentan colectia mea se axeaza pe o alta arie acum...:D |
Quote:
Quote:
Merci. |
Am inteles :) Oricum arata frumos si pe negru!
|
nici nu cred ca putei combina mai bine doua machete la culori...
best amandoua nu doar noutatea!!! |
hehe, unde-s 2 puterea creste ...
Frumoase amandoua, le sta bine impreuna, a inceput sa imi placa Bullitt-ul mai mult acum, parca e mai agresiv, parca e mai pe gustul meu + ca are niste jante foarte frumoase. Ar merge si un Mustang 2005 alaturi de ele (fie GT, fie Cabrio, fie Bullitt, fie racing :lol:) |
Dar vai, ce avem noi aici :lol: ?
Frumoasa alaturare ... DAR se cere o sesiune foto in natura :) ps: am auzit ca ar fi un hot spot langa nu stiu ce stadion :evil_Laug |
Senq baietii.
Andrei, este un loc intr-adevar, insa nu cred ca pot face pozele prea curand acolo, lenea-i mare. :evil_laug |
O macheta frumoasa!:lol:
Pana sa o vad pe viu,sincer nu mi-a placut deloc,dar vazuta lasa cu totul o alta impresie!:lol: |
Au rupt gardu' si-au scapat pe strazi, a?:lol: Frumoase Mustangurile.
|
Ceva de genul cu gardul :lol:, cauta adversar la drag cevaX, cred ca un Evolution sau un Sti, poate si un mic Rs, de ce nu, hihi. :evil_laug
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning