![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 GT
9 Attachment(s)
Am cam lenevit :D
Abia astazi am prin putin timp liber si am pregatit masina de vremurile calde si frumoase. -Am pus jantele de vara; -Am montat prelungirea de GTI; -am montat plasticele de la contraaripi la prelungire; -am montat xenon de 5000k; -am montat aparatoarea lea curea de servo si restu; -am vopsit acele indicatoare cu vopsea fosforescenta; |
Eu am pierdut prin zapada aparatoarea de la curele. Cat ai dat pe ea ?
Cred ca o fac din tabla si o prind bine :)). Bafta |
2 Attachment(s)
Pai eu am luat-o impreuna cu plasticile de la prelungire, toate 3=50 lei. Le-am gasit la un baiat la dez.
Am facut aseara cu telefonul niste poze la bord, in realitate se vede mult mai fain |
Quote:
|
Acolo trebuie sa ma plictisesc rau de tot:)))
|
Quote:
|
Hmmm, la vara ma pun pe ele, nu stii la ceasurile cu motorase scoti limbile si le pui la loc si se regleaza ele?
|
Quote:
|
Quote:
|
bine ovi...incet incet iasa ceva
buna treaba acele...mai niste jante pe masura |
La cadranele verzi trebuie doar sa schimbi filtrul de lumina verde, cu unul rosu pe care il faci din coperta unui dosar de plastic, rosu evident! fara smd fara lipituri, fara complicatii. trebuie doar sa dai jos cadranele si sa le montezi la loc in aceeasi pozitie, ca altfel o iau ceasurile razna!
|
Quote:
frumos mod. Ovidiu :D dar lumina de sus este alba? sau albastra? ca stiam ca e alba ori se vede albastruie din cauza camerei foto :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi ajunsai acasa si nu mai avusai rabdare si montai si grila. Sper maine sau daca nu, dupa paste sa montez si noile manere de deschidere a usilor :D.
P.S: in sfarsit reusii sa fac si toba sa stea dreapta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
- Copyright 2026 4Tuning