![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
4 Attachment(s)
Quote:
merci :D Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
mai e ceva de lucuru la interior Quote:
Quote:
ps:am renuntat la buzunerele spate si la plasticele din spate.bancheta spate nu o mai pun.am facut din pal niste capace ca sa incapa unde veneau buzunarele spate(mai trebuie putin modificate si dupa mochetate),am cumparat 4 metri patrati de mocheta destul de groasa si cauciucata pe spate(cica e de trafic intens,gen birouri) si m-am apucat sa imbrac tot spatele in mocheta.pana acum cam asa a iesit |
Placa pentru buzunare parca e prea groasa.Eu zic sa tapitez placa respectiva cu acelasi material cu care vei face si fetele de usi (eu asa vreau sa fac).
Ar fi fost o treaba calumea sa fi taiat suporti pentru bancheta cei superiori. Eu am facut niste masuratori inainte sa cumpar mocheta si treba e cam asa: 1/4 cu adaos/ramasite ajunge pentru laterale spate si 1,90 lungime/1.30-1.40 latime pe podea din portbagaj pana sub scaunele fata. Ai inceput treaba cu mochetat-ul inaintea mea ,dar nici o problema te prind eu din urma.:evil_laug:evil_laug |
Quote:
da placa pentru buzunare e cam groasa,dar doar in partea de sus e problema(unde o sa tai maine la unghi pentru a o ingusta/subtia)in rest vine f bine.in poze nu intra perfect in locurile alea ca mai trebuie luat din ea.suportii banchetie din spate nu ii tai ca am in gand ceva cu ei :D.ms pentru cote.si spor la lucru ;) ca idee,m-am inspirat de la tibi (oltcit-ul bum) vreau sa fac cam cum are el la minutul 2:38 - 2:54 https://www.youtube-nocookie.com/embed/2D0qWP0qI4U |
7 Attachment(s)
in viata cateodata e bine sa si imparti.......;)
|
Quote:
|
hai ca prinde contur si interorul. iti da bine materialul in carouri
|
pai daca tot ati trecut la mochetat ... aveti grija la niste aspecte ... mai ales tu dre ...
1. continua cu mocheta si sub ormamentul ala pe linia chederului de la geam (cam cum a fost facut BUM-ul)...eventual daca ai putea sa il prinzi sub cheder ar fi si mai bine 2. aveti grija si lasati loc de access sau eventual facut al capac si mochetat la locul de devizitare de la triplele spate ... altfel o sa cam trebuiasca sa stricati un pic design-ul pentru un amarat de bec si nu merita bafta |
Quote:
|
Ma dre,ziceai ca ai garaj?mare grija cu atata imbracat,am vazut o masina mochetata in spate si nu-i placut cand intra apa sau se face condens pe sub mocheta ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
inlocuiesti vaselina cu un strat de antifon proaspat ... si apoi folie ...peste care vii cu mocheta
|
3 Attachment(s)
DE VANZARE panul intrerupatoare bord.este direct adaptat pentru oltcit.doar scoti mufa de la contact si o bagi pe asta.il dau pentru ca nu se mai incadreaza in stilul pe care l-am abordat.pret 120 ron
|
1 Attachment(s)
am pus bara de fibra la loc(am modificat putin poza).parca arata si ea altfel,dar necestita plasa tip fagure cat mai urgent
|
Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
e draguta foc, asteptam mai multe poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning