![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Pentru azi: Tooned '68 Ford Mustang 1/64?? HotWheels (2006 Hot Wheels) No "Tam's Cams" tampo on front fender:sad: Mercedes-Benz G500 1/64?? HotWheels (2005 First Editions - Blings) Quote:
|
Criminale de-a dreptul astea doua, foarte tari.
|
Love 'em!8)
|
G500 este mortala, numai frumuseti ai in colectie:!::!::!:
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos pentru aprecieri:hug: Ma bucur ca v-au placut!
Azi mi-au venit niste machete Bburago 1/43 care le asteptam cu sufletul la gura... desi au fost produse in '92-'93, sunt ca noi, au cutie originala Bburago(nu prostiile cu Street Fire) intacta si au avut un pret mai mic decat un Bburago chinezesc actual:D Prezentari pe saptamana viitoare, sptamana asta am altceva in plan (sa termin HW-urile si niste Ferrari 1/18 );) Enjoy! Mersi Remus pentru observatie! |
Frumoaseeeee:!:
Astept prezentari:!: |
Vrem poze cat mai repede posibil!!!:D
|
Foarte frumoase Bburago-urile. Ma bucur ca le-ai gasit. Sa le stapanesti sanatos.
|
Pana si cutiile sunt mult mai frumoase ca si cele de acum (Street Fire si Street Tunerz) , de machete nici nu mai zic, astept prezentarile :-)
|
4 Attachment(s)
Ma bucur ca va plac Bburago-urile vechi:D Prezentari, in principiu, saptamana viitoare, daca nu mai apar noutati, ca cea de azi...
New: Ferrari 512TR 1/43 Bburago China (mai are pe acolo niste roti, un cric si 2 stalpi(???, ceva ca niste coifuri) de semnalizare) Nu cred ca o sa-l scot din ambalaj, imi place mult in mini-diorama aia, dar ii fac mai multe poze si-l prezint maine mai pe larg (azi atatea poze am putut face pana s-au descarcat acumulatorii). |
:lol:Astia sunt mai rau ca Romania... Au stagnat de peste 20 de ani
|
cei "2 stalpi" se numesc jaloane....faina macheta
|
Quote:
|
Tare setul, imi place, astept pozele:!:
|
7 Attachment(s)
Cum am promis:
Ferrari 512TR 1/43 Bburago China Setul "Ferrari Race&Play" contine macheta, un mini-dulapior de scule, 4 roti, un cric si 2 jaloane. Pretul nu e prea justificat, dar na... per total imi place, desi se putea mai bine... Enjoj! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning