Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

ERY 12-02-08 10:24

Re: Opel Speedster vs. ???

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1350333)
czr-ul este infatuat... nu este asa de placut ca pepy, deschis ca el... si cred ca mai multi "fani" are pepy!

eu zic ca speedsterul o sa-l zdrobeasca rau ;)

Un argument solid.....o analiza pertinenta si un rezultat pe masura.Felicitari. :shock:

Lucian 12-02-08 11:30

Ce e drept e ca nu poti veni cu un contra-argument la faza asta. Amuzant e ca dupa acea opinie "avizata" au sarit ca arsi niste apropiati pe latura de club ai czr-ului. :)))

ERY 12-02-08 12:00

Stiu ca nu te referi la mine pt ca eu numai fac parte din club ....si afirmatia lui ca un TT este infatutat si o sa piarda ....w.o.w...:D

Calimero2003 12-02-08 18:52

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1351599)
Un argument solid.....o analiza pertinenta si un rezultat pe masura.Felicitari. :shock:

Pai ce facem comparam masini ?? ... sau oameni????
Sau tie iti trage masina in functie de cat de bun esti cu tiganii la semafor?
Am mai spus-o o data si o repet ... Tot ce nu tine de masini NU ARE CE CAUTA PE ACEST FORUM .... nu e "www.hi5.com" sau "relatii.ro" ca sa cauti prieteni sau persoane de treaba .... aicea e un forum pt participantii la curse .......

ERY 12-02-08 21:46

Postul meu era la misto....nu stiu cu ce m-am facut neclar ???..:)

Lucian 13-02-08 09:11

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1351783)
Stiu ca nu te referi la mine pt ca eu numai fac parte din club ....si afirmatia lui ca un TT este infatutat si o sa piarda ....w.o.w...:D

Asta nu am stiut. Retractez 1/4 din afirmatie ! ;)

3TURBOnos 25-02-08 09:55

pepy ai fost la craiova la rally? ai participat?

pepy 25-02-08 11:19

am fost, am participat, si cand se mai face ma duc iar pt ca e apsolut superb traseul!!

mpa 25-02-08 11:21

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1381767)
am fost, am participat, si cand se mai face ma duc iar pt ca e apsolut superb traseul!!

Cred si eu ca iti place....:)

3TURBOnos 25-02-08 11:47

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1381767)

si cam ce timpi ai scos, ce loc?

alecsutu1 25-02-08 12:06

locul 1 la Clasa C motoare peste 2000 cm locul 1 la general.

UGA 25-02-08 13:22

"aicea e un forum pt participantii la curse "

Din pacate nu prea mai sunt..:)

CZR 27-02-08 09:58

pepy,chiar nu vreau sa cred k ai fost implikt in dosarul meu penal,indiferent de ce rivalitati ai avea tu de impartit cu mine
chiar vreau sa cred k esti un om de onoare si k nu te-ai preta niciodata la asa ceva
nici acum nu am permis si cine stie kt mai dureaza,nu k te-ar interesa
defapt in mesajul asta vreau sa-ti transmit k imi cer scuze dak te-am jignit,in kz k nu ai nimic de-a face
as vrea totusi sa t pui in locul meu,sa-mi zici ce ai crede...pe net ziceai k nu am curaj...k sunt las (desi am onorat orice provokre) si knd a fost vorba sa vii in weekendul ala...vineri ai zis k nu ai putut,sambata nici un semn,iar duminik dimineata m-a saltat garda,n-ai zice k e manevra?
vreau sa ingropam securea k eu unul nu mai am nimic de-a face nici cu cluburile si nici cu rivalitati idioate...
nu stiu d c sunt etichetat de a avea un carcter nu stiu d kre dak nu sunt pupincurist,eu am zis mereu c simt si uite...imi iau permisul,ne reglam masinile,ne dam si ne linistim,ok?

Lucian 27-02-08 10:14

Frumos gest ! Fara caterinca !

mpa 27-02-08 12:46

Felicitari CZR. We give you the Today Fairplay Award.

All times are GMT +2. The time now is 17:09.

- Copyright 2026 4Tuning