![]() |
Re: How about piercing or tattoos?
Da, corect, cred că omul care a făcut paralela asta are buba la cap :)
|
:-Pfinaly....o sami pun un belciug in spranceana saptamana care vine deci... i'm happy:D sper doar sa nu doara abea am conv p mama:))
|
De mult timp sunt tentat sa-mi fac si eu un tatuaj, de vreo 2 luni ma gandesc ceva mai mult :D Ma tem insa ca nu cumva dupa un timp, linia tatuajului sa inceapa sa se piarda, am vazut la unele persoane(prieteni) ca nu mai este bine definit... Motivul care sa fie? Nu a fost batut suficient de adanc?
ps: care stiti, pe coloana doare ceva mai tare decat in alte zone? :???: |
AM 3.
2 au ramas la fel ca la inceput. pe brate. pe spate o parte din lini nici la mine nu au ramas ca la inceput ,pielea a mai "tras" dar nu exagerat,nu mai arata asa frumos dar nici nu deranjeaza SI daca nici ale mele nu sunt batute cu aparat,tus,mana profi atunci unde:)) Mai urmeaza, recesiunea nu ne mai lasa bani pentru de placeri de genu. |
Quote:
ti-ai facut? pune poza... Quote:
Quote:
|
eu sunt peste 50% din corp tatuat...si-ti pot spune cu siguranta ca doare peste tot
nu exista "aici doare mai tare ca acolo"....depinde fix de limita ta de tolenranta la durere...am vazut persoane care nu au simtit nimic pe coloana si persoane care s-au spart de durere pe brat.... |
6 Attachment(s)
Poftim poze:D
|
foarte frumos...
|
Revin curand cu cel putin 2
1 dintre ele e deja sigur celalant ma mai gandesc daca il vreau cu adevarat. Avand doar 3 ma simt incomplet:P |
3 Attachment(s)
work in progress...
|
:shock: foarte tari, mai ai "putin" si le termini :lol:
|
Va uitati la LA/Miami Ink ? Vedeti acolo tatuaje complexe si de buna calitate :-P
|
ai putintica rabdare si s-ar putea sa ramai uimit de ce o sa vezi prin bucuresti in curand ;)
|
Quote:
|
Quote:
Si da,pe coloana doare de obicei mai tare decat in alta zona a corpului deoarece pielea e subtire si foarte aproape de os...cunosc o persoana care are de-alungul coloanei vertebrale ceva scris chinezesc..arata super fain dar doare din pate am auzit,si cred ca doare:lol:. Apropo de mine.....am un piercing in buric si doua tatuaje:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning