![]() |
Re: Agressive Racing Team
salut... cf domnu?am vazut k esti din hida...care e numele tau mic sau porecla?poate ne cun...dak vrei lasa un id si vb ...
|
[QUOTE=alfa_my_love;4262803]salut... cf domnu?am vazut k esti din hida...care e numele tau mic sau porecla?poate ne cun...dak vrei lasa un id si vb ...[/QUOTE ]
id : unicu_gabi |
chiar dak din pacate sa cam ales praful de club...am inteles k mai sunt cativa membri...celor ce au ramas si celor ce au facut parte din club dar si tuturor faniilor acestui forum le urez sarbatori fericite pline de bucurii si implinirii,liniste si pace sufleteasca multa lumina si iubire in viata.SARBATORI FERICITE...
P.S. tuning la maxim...sa incercam sa scoatem posesorii masinilor tunate din zalau si salaj din anonimat...chiar dak au ramas sau nu in club merita toata admiratia pt munca si pasiunea lor Sarbatori fericite tuturor |
Liniute pe aeroportu din Satu Mare pe 11 Iunie
|
va strangeti mai multi baieti sa mergeti impreuna sau ink nu ati hotarat nik?dak hotarati ceva anunti ?ar mai fi cativa doritori sa mearga si ar fi fain sa facem un grup sa mergem mai multi...
|
Da se poate sa ne intilnim sa mergem mai mult
cei care vor sa vina va fi un anunt cu o zi inainte o intilnire in parcarea din spatele Primariei.osa comunicam data si ora:lol: |
Suna interesant. Poze cu masinile voastre nu mai postati?:D As fi curios sa vad ce s-a mai lucrat pe ele.
|
1 Attachment(s)
Astept sa-mi spuna Agressive daca pot sa pun restul si sa ma prezint....
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
momentan atat imi permite portofelul... :(
pe viitor vreau sa ii aduc niste modificari la sunet , exterior si sa ii pun un motor mai mare... :D Mai jos niste poze cu exteriorul care vreau sa-l fac si un banner din lipsa de ocupatie :)) |
imi poate spune cineva fontul si dimensiunea parasolarului
si fontul si zonele de tiparire pentru tricou ? :D |
as dori si eu font-ul si dimensiunile parasolarului...
eu ma voi ocupa de stickere pentru baietii din valcea salut |
Quote:
o intrebare:...la 15 ani masina? sau e gresita varsta?/:) |
Quote:
|
incurind poze si dimensiuni
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning