Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Bmw_Rulllzzz 29-09-06 21:04

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 569815)
sunt de acord cu Dexter fii mai "indiferent" (macar incearca0 - stiu k este f greu ... dar incearca sa pari k si cum nu ai fi interesat de ea, fetelor le plac barbatii care nu le dau prea multa atnetie , de fapt e cel mai bine asa...!!!

dar nu pot fi indiferent, (am incercat, dar chiar nu pot fi). adorm cu ea in gand, ma trezesc cu ea in gand,........toate fetele pt mine au un singur nume "Diana", fara sa-mi dau seama asa le strig :(

bluey 29-09-06 21:08

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569817)
nu imi e teama de nush ce masini cu nush ce nr. pt ea m-as pune si cu ...... stii tu cine, intr-un cuvant as face orice pt ea, si nu pot renunta la ea orice s-ar intampla.

Daca ea nu are aceleasi sentimente pentru tine te chinui degeaba.
Gandeste-te bine si raspunde-ti la intrebarea asta :ea te iubeste sau doar spune ca te iubeste??
Raspunsul s-ar putea sa fie evident dar tu sa nu il vezi.
Ai grija.Barbatii nu vor minti niciodata asa usor ca femeile si nu vor putea ajunge niciodata la performantele femeilor in acest domeniu.Sunt rau dar o femeie sincera (HA HA) va recunoaste acest lucru.

bluey 29-09-06 21:09

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569820)
dar nu pot fi indiferent, (am incercat, dar chiar nu pot fi). adorm cu ea in gand, ma trezesc cu ea in gand,........toate fetele pt mine au un singur nume "Diana", fara sa-mi dau seama asa le strig :(

Am trecut cu totii prin asta si stim ce simti.Si mai stim ca nu a iesit niciodata cum ne-am dorit.
Bafta!!!

Sasha_z 29-09-06 21:11

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569820)

:-< nasol....stiu cum e stai linistit , k acum cateva zile am fost in aceeasi (aprox) situatie , dar Doamne Doamne ii sus si vede....stai linistit k o sa se rezolve....;)

dexter_20 29-09-06 21:42

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 569817)
nu imi e teama de nush ce masini cu nush ce nr. pt ea m-as pune si cu ...... stii tu cine, intr-un cuvant as face orice pt ea, si nu pot renunta la ea orice s-ar intampla.

PAi in cazul meu se pare ca ea cam papa mult kk! FII INDIFERENT!!! Daca o cauti mai rau iti fazi. Plm fete sunt in Onesti si in Bacau. Acus incepe facultatea alea alea....Poate stii graficul functiei sinus....cand sus la 1,cand jos de tot la -1. Gandeste-te ca tu esti in curs de a fi din nou la 1.

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:07

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 569828)
Daca ea nu are aceleasi sentimente pentru tine te chinui degeaba.
Gandeste-te bine si raspunde-ti la intrebarea asta :ea te iubeste sau doar spune ca te iubeste??
Raspunsul s-ar putea sa fie evident dar tu sa nu il vezi.
Ai grija.Barbatii nu vor minti niciodata asa usor ca femeile si nu vor putea ajunge niciodata la performantele femeilor in acest domeniu.Sunt rau dar o femeie sincera (HA HA) va recunoaste acest lucru.

pai eu cred ca si ea ma iubeste, ma cauta, cand ma vede sare in bratele mele, ma saruta..........doar ca nu vrea sa-mi dea un raspuns. tot timpul imi zice k sa las timpul sa treaca :(

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:08

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 569832)
:-< nasol....stiu cum e stai linistit , k acum cateva zile am fost in aceeasi (aprox) situatie , dar Doamne Doamne ii sus si vede....stai linistit k o sa se rezolve....;)

sper sa se rezolve intr-un singur mod, ea intorcandu-se la mine

Trixi 30-09-06 01:19

D-le....crede-ma p cuvint k mai mare belea nu exzista,decit o femeie,care nici ea nu stie ce vrea!!!!Cit timp vrei sa faci p titirezu'????

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:21

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 570101)
D-le....crede-ma p cuvint k mai mare belea nu exzista,decit o femeie,care nici ea nu stie ce vrea!!!!Cit timp vrei sa faci p titirezu'????

pana cand o voi avea inapoi langa mine pt totdeauna

bluey 30-09-06 01:24

Atunci fa cum ti-a zis ea si asteapta.
I-ai cerut ceva???

Trixi 30-09-06 01:25

o laie...pana ce nici tu nu o sa mai ai incredere in ea...si iti vei da seama k ai pierdut o gramada d timp!!!
las-o frate,sa se lamureasca,si intre timp,have fun pls!!!!k rau o sa-ti para dupa aia...

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:26

dap, i-am cerut sa se reintoarca la mine.

Trixi 30-09-06 01:30

d cite ori????

Bmw_Rulllzzz 30-09-06 01:39

:(((((((((((( in loc sa ma incurajati, spunandu-mi ca se va intoarce la mine voi mai rau ma suparati :(( ma retrag iar singur si ma voi duce sa incerc sa dorm. nb all (raspund maine)

babygirl_nwa 30-09-06 02:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 570119)
:(((((((((((( in loc sa ma incurajati, spunandu-mi ca se va intoarce la mine voi mai rau ma suparati :(( ma retrag iar singur si ma voi duce sa incerc sa dorm. nb all (raspund maine)

vrei sa ti se spuna k o sa se intoarca la tine.....asta vrei sa auzi??? daca intradevar te-a iubi nu si-ar gasi altul.....si eu am fost desp de prietenul meu nec74 (care o sa citeasca sigur ce scriu acum...lol) o luna jumate si crede-ma k nu m-a interesat nimeni,nici macar sa ma uit...toata lumea mi se parea urata si enervanta si nu treceau 5min fr sa ma gandesc la el...si ieseam sing sa ma plimb de nebuna cu masina ,...si uite k acum o sapt ne-am impakt...si sincer nu credeam k o sa ne mai impakm........si ink odata...If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was....DMX (asta daca merita intradevar fata...)

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning