![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
Gandeste-te bine si raspunde-ti la intrebarea asta :ea te iubeste sau doar spune ca te iubeste?? Raspunsul s-ar putea sa fie evident dar tu sa nu il vezi. Ai grija.Barbatii nu vor minti niciodata asa usor ca femeile si nu vor putea ajunge niciodata la performantele femeilor in acest domeniu.Sunt rau dar o femeie sincera (HA HA) va recunoaste acest lucru. |
Quote:
Bafta!!! |
Quote:
:-< nasol....stiu cum e stai linistit , k acum cateva zile am fost in aceeasi (aprox) situatie , dar Doamne Doamne ii sus si vede....stai linistit k o sa se rezolve....;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
D-le....crede-ma p cuvint k mai mare belea nu exzista,decit o femeie,care nici ea nu stie ce vrea!!!!Cit timp vrei sa faci p titirezu'????
|
Quote:
|
Atunci fa cum ti-a zis ea si asteapta.
I-ai cerut ceva??? |
o laie...pana ce nici tu nu o sa mai ai incredere in ea...si iti vei da seama k ai pierdut o gramada d timp!!!
las-o frate,sa se lamureasca,si intre timp,have fun pls!!!!k rau o sa-ti para dupa aia... |
dap, i-am cerut sa se reintoarca la mine.
|
d cite ori????
|
:(((((((((((( in loc sa ma incurajati, spunandu-mi ca se va intoarce la mine voi mai rau ma suparati :(( ma retrag iar singur si ma voi duce sa incerc sa dorm. nb all (raspund maine)
|
Quote:
vrei sa ti se spuna k o sa se intoarca la tine.....asta vrei sa auzi??? daca intradevar te-a iubi nu si-ar gasi altul.....si eu am fost desp de prietenul meu nec74 (care o sa citeasca sigur ce scriu acum...lol) o luna jumate si crede-ma k nu m-a interesat nimeni,nici macar sa ma uit...toata lumea mi se parea urata si enervanta si nu treceau 5min fr sa ma gandesc la el...si ieseam sing sa ma plimb de nebuna cu masina ,...si uite k acum o sapt ne-am impakt...si sincer nu credeam k o sa ne mai impakm........si ink odata...If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was....DMX (asta daca merita intradevar fata...) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning