Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Accidente in Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/13342-accidente-bacau.html)

Al3xxx 31-05-07 23:43

Re: accidente in bacau

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 927656)
ce-ar zice cainele tau dupa ce ar vedea pozele astea? eu cred ca s-ar lega singur de calorifer sa nu mai iasa din casa. don't try this.... cat la partea cu evitatul, no comment. ma intreb daca pe caine l-a durut, a murit in chinuri sau subit.:twisted: :twisted: :twisted:

si eu care credeam ca e mult mai grav :))
ma gandeam ca ai luat vreun ciobanesc sau cine stie ce ...

Bmw_Rulllzzz 01-06-07 20:37

ce caine de buzunar ai lovit sageata??? :lol:

aleks 03-06-07 14:14

bietu' catel...

Al3xxx 04-06-07 18:23

ieri pe la ora 15.00 s-a produs un accident pe trecerea de pietoni din gheraiesti (langa scoala) un matiz a acrosat un biciclist pe care l-a luat pe capota si parbriz .Oricum biciclistul a avut zile si s-a ales doar cu niste zgarieturi la fata si o sperietura zdravana .poze nu am avut cum sa ii fac deoarece era prea multa politie si vecini de ai biciclistului

Cristy_mat 05-06-07 08:50

dupa cum a scris gaboru in procesu verbal nici eu "nu am dat prioritate la un caine comunitar care traversa neregulamentar":lol: :lol: :lol: :rolleyes2 :rolleyes2 dar am scapat mai ieftin mi-a crapat ochelaru de la proiector si lampa de semnalizare.Da na la mine noroc de casco ca a fost remediata imediat buseala:D :D

Al3xxx 05-06-07 10:44

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 933836)
dupa cum a scris gaboru in procesu verbal nici eu "nu am dat prioritate la un caine comunitar care traversa neregulamentar":lol: :lol: :lol: :rolleyes2 :rolleyes2 dar am scapat mai ieftin mi-a crapat ochelaru de la proiector si lampa de semnalizare.Da na la mine noroc de casco ca a fost remediata imediat buseala:D :D

da ,si ? ce nu ai inteles la faza asta ? nu stii ca trebuie sa dai prioritate la un caine care traverseaza neregulamentar
e jale cu militienii astia

aleks 09-06-07 02:31

cum zice si mircea badea... traim in romania si asta ne ocupa tot timpul... :):)

sageata 09-06-07 23:33

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 929464)
ce caine de buzunar ai lovit sageata??? :lol:

era un caine mutant, mai mare decat golful meu. asa de mare, ca mi-a imbratisat masina. da' cred ca m-a blestemat ca in ziua urmatoare m-am plimbat un pic prin ogor la oradea. si daca tot am iesit in decor am luat si trei stalpisori cu mine si o cruce. coroana a ramas in urma. m-a scos un camion de acolo ca altceva nu putea si am luat-o de la capat: bara, un colt de aripa, masca, capota, cauciuc (flenduri), spoiler, asa lejer. le-am cules de pe camp, in portbagaj si am refacut puzlle-ul. dupa ce am pus rezerva pe masina s-a rupt cricul. iar cel mai rau lucru care mi s-a putut intampla a fost ca mi s-a zgaraiat dunga alba de pe capota:x :x :x

Bmw_Rulllzzz 10-06-07 14:39

pai...mai du si tu masina aia din cand in cand pe la biserica :D

sageata 10-06-07 14:59

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 941929)
pai...mai du si tu masina aia din cand in cand pe la biserica :D

pai am infipt-o intr-o cruce. nu-i de-ajuns?:lol: :lol: :lol:

Boasa 10-06-07 15:56

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 941958)
pai am infipt-o intr-o cruce. nu-i de-ajuns?:lol: :lol: :lol:

Binecuvanteaza roaba lu Dumnezeu cu 2 dungi albe pe ea....:twisted:

sageata 10-06-07 16:18

Quote:

Originally Posted by Boasa (Post 942017)
Binecuvanteaza roaba lu Dumnezeu cu 2 dungi albe pe ea....:twisted:

masina asta n-are moarte, soferul nu-i sanatos decat fizic in rest... toate bune.:D :D :D

Al3xxx 11-06-07 09:45

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 942044)
masina asta n-are moarte, soferul nu-i sanatos decat fizic in rest... toate bune.:D :D :D

mda te cred pe cuvant :))))))

MON-u 11-06-07 14:16

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 942044)

Sageata iti spun eu sigur k daca "dungata" ta face asa...,sigur e posedata!:lol: sa o duci la popa si dupa aia sa mai vii cu ea la intalniri k poate se molipseste si monica mea:lol: :lol: ;) Bafta si numai bine

sageata 11-06-07 20:57

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 943298)
Sageata iti spun eu sigur k daca "dungata" ta face asa...,sigur e posedata!:lol: sa o duci la popa si dupa aia sa mai vii cu ea la intalniri k poate se molipseste si monica mea:lol: :lol: ;) Bafta si numai bine

intr-adevar e posedata... de mine. am nevoie de o exorcizare:D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 14:50.

- Copyright 2026 4Tuning