![]() |
Re: Team CSR
care-i identic in Turda? ca trec saptamanal pe acolo si nu am vazut asa ceva:)
Trebuie sa trec pe la tine zilele astea(stau oribil cu timpu'), mi-ai tot oferit ceva si acuma ma gandesc ca aveai dreptate:P...dar numai daca nu dau masina intre timp...si de o dau...punem muzica..si LCD...si alte alea:P |
5 Attachment(s)
inca cateva lucrari ..... un matiz portbagaj estetizat..modificat incinta care initial era sealed .
si inca cateva poze cu 206-le |
4 Attachment(s)
poze cu masina incaltata cu RH Ad Cup pe 14:
|
Bravo baietii, spor la treaba in continuare!
|
personalizat frumos 206-le, poti sa faci ceva si pe capota bafta
|
4 Attachment(s)
va salut, sunt nou in club dar cred ca ma cunosc aproape toti :)
va prezint my silver queen :)))) ce va pot spune e ca nu va ramane asa :> nu o sa fie surub nemodificat pe ea :)) |
7 Attachment(s)
un proiect nou de lunga durata vw fastback 1600.
spatele e evazat si urmeaza si fata in curand pe parcurs o sa revenim cu poze |
alta viata, incepe sa prinda forma , nice
|
si mai trebuie sa zic 3 lucruri :)
1. matizu o sa fie mondial, la muzica putine sunt ca el 2. Alex, abia astept sa vad terminat paint jobu (tox X( ) 3. incep sa-mi placa combi-urile, Mircea arata frumos 'tha yellow astra' :)) |
deja se pregateste pt o vopsea custom ....normal ca in 2 CULORI
si... se incepe munca la sutica.. am planuri marete dar sper sa respect termenul limita,incerc sa termin suicide doors- |
care imi spune o nuanta de rosu pt bolidul meu ...o sa pun poze dupa aceea:D...cat de repede...
|
da....am uitat :D:D...sergiu ma numesc sunt din Cluj-Napoca..si detin o Dacia Logan 1.5 DCI an 2005...cam atat :P
|
recomand rosu de pe masinile ferrari de f1 acela inchis sidefat, e deosebit daca ai avea cine sa iti faca acea culoare
|
o sa ma interesez..ms mult:-)
|
las ca o sa fie frumos Loganul ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:43. |
- Copyright 2026 4Tuning