![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
Masina a mai primit niste presuri mocheta, poze diseara si urmeaza cercul de la faruri negru, semnale albe si vopsite barele care cred ca vor mai ramane asa pana gasesc ceva frumos:( |
Nu are cum sa fie 100e/element... cand la 6-7 sute,o faci complet,interior/exterior...
mai bine mai astepti putin strangi bani si vopsesti,decat sa o colantezi...nu se compara. |
Mareo, cam astea sunt preturile in bucuresti...Am fost sa intreb la Dacia cat e de vopsit o piesa si mi-au cerut 6.5mil. Si la diferite service-uri am auzit de 4mil-4mil jumate de piesa deci atat e.
Pustiule pana strangi bani de vopsit colanteaza capota ca iese bine si asa :-) |
In Iasi preturile pentru un vopsit fara schimbarea culorii variaza intre 3500-5000 RON. La 4200-4500 gasesti ceva profosional.8)
|
mareo: astea sunt preturile in Bucuresti, nu castigam nimic daca inventam eu preturi... Cat despre 6-7 sute o vopsire nu o face nici Nea' Vasile de la coltul strazi si aici ma refer la o vopsire nu bataie d joc:)
Alex30: ai dreptate cu preturile, capota m-a voi gandi maine ce fac cu ea, am vazut o nuanta de negru super, daca pun mana pe ea o vopsesc asta este daca nu colant asta este:( Rih85: ai dreptate am vazut chiar si aici pe forum o vopsire totala ajunge si la 60-70 mil depinde.... |
La capota ai dat cu ceva peste chit? Ca nu merge sa colantezi daca nu e vopsit! Am uitat sa iti zic data trecuta!;)
|
Iei si tu un compresor deala micu 25-30 de litri parca, un pistol de vopsit ieftinake la 35 de lei (eu unu deasta panarama am de cand mi s-a stricat ala mai scump si vopsesc mai bine cu asta :) ), niste vopsea neagra si un lac si iesi in 100 de euroi (sau un pic peste) :) probabil ca nu iese din prima, insa din a 2-a sigur iese. si ramai si cu scula in caz ca mai ai de facut vreun retus/vopsit o janta/un stalp/un plafon/un gard/catelu lu vecina/vecina. si e alta treaba decat cu sprayul :)
|
In alte parti am auzit si eu ca e ieftin de vopsit... dar nici nu stiu cum lucreaza, si decat sa ma duc pana in orasu X sau Y sa vopsesc masina, mai bine fac in Bucuresti unde stiu cum sta treaba....
Pustiu, ai PM. Sper ca e destul de atragatoare oferta :D Imi zici cum e si ne auzim la un telefon. Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Asa capota v-a fi vopsita negru lucios cu o mica surpriza, sa vedem daca iese cum vreau:oops: Poza cu presurile si sa nu radeti de husele si consola mea: )))))))))) |
Presurile sunt ca ale mele.... :D De unde si cat?? Lasa ca vin si husele, dar dupa ce termini cu exterioru (capota ma refer). Rabdare si bani, ca usor usor se fac toate :)
|
Quote:
Asa este usurel usurel nimeni nu a facut-o peste noapte:lol: |
Mai, dar ce parcare ai tu sub scaun. Numa' de masini de lux :lol:
|
ahahaha:lol: asta a fost bomba banzay :))) mai strang si machete din cand in cand:lol::lol:
|
Quote:
Quote:
|
Sau cand lucreaza sub scaun :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning