Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matizul ALBASTRU (MKI) (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127574-matizul-albastru-mki.html)

pustiu_FUG 12-09-10 14:55

Re: Matizul ALBASTRU (MKI)

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3651891)
Vine frumos pe negru lucios:-) chiar e smecher rau. Bravo!
PS: Apeleaza la un vopsitor si scapi de griji! Autocolantul, mai ales negru se va dezlipii foarte repede la cum ai tu capota. Sa nu zici ca nu ti-am spus!;)

S-a o vopsesc vreau si eu :( este altceva, dar nu prea mai am bani pentru vopsit care daca nu ma insel este 100 euro de element:( + ca la negru lucios este mult mai greu decat la orice alta culoare:(

Masina a mai primit niste presuri mocheta, poze diseara si urmeaza cercul de la faruri negru, semnale albe si vopsite barele care cred ca vor mai ramane asa pana gasesc ceva frumos:(

mareo 12-09-10 15:58

Nu are cum sa fie 100e/element... cand la 6-7 sute,o faci complet,interior/exterior...
mai bine mai astepti putin strangi bani si vopsesti,decat sa o colantezi...nu se compara.

Alex30 12-09-10 16:11

Mareo, cam astea sunt preturile in bucuresti...Am fost sa intreb la Dacia cat e de vopsit o piesa si mi-au cerut 6.5mil. Si la diferite service-uri am auzit de 4mil-4mil jumate de piesa deci atat e.

Pustiule pana strangi bani de vopsit colanteaza capota ca iese bine si asa :-)

Rih85 12-09-10 16:15

In Iasi preturile pentru un vopsit fara schimbarea culorii variaza intre 3500-5000 RON. La 4200-4500 gasesti ceva profosional.8)

pustiu_FUG 12-09-10 16:50

mareo: astea sunt preturile in Bucuresti, nu castigam nimic daca inventam eu preturi... Cat despre 6-7 sute o vopsire nu o face nici Nea' Vasile de la coltul strazi si aici ma refer la o vopsire nu bataie d joc:)

Alex30: ai dreptate cu preturile, capota m-a voi gandi maine ce fac cu ea, am vazut o nuanta de negru super, daca pun mana pe ea o vopsesc asta este daca nu colant asta este:(

Rih85: ai dreptate am vazut chiar si aici pe forum o vopsire totala ajunge si la 60-70 mil depinde....

Robert_MNW 12-09-10 20:38

La capota ai dat cu ceva peste chit? Ca nu merge sa colantezi daca nu e vopsit! Am uitat sa iti zic data trecuta!;)

banzay 13-09-10 07:52

Iei si tu un compresor deala micu 25-30 de litri parca, un pistol de vopsit ieftinake la 35 de lei (eu unu deasta panarama am de cand mi s-a stricat ala mai scump si vopsesc mai bine cu asta :) ), niste vopsea neagra si un lac si iesi in 100 de euroi (sau un pic peste) :) probabil ca nu iese din prima, insa din a 2-a sigur iese. si ramai si cu scula in caz ca mai ai de facut vreun retus/vopsit o janta/un stalp/un plafon/un gard/catelu lu vecina/vecina. si e alta treaba decat cu sprayul :)

B-99-SAA 13-09-10 10:16

In alte parti am auzit si eu ca e ieftin de vopsit... dar nici nu stiu cum lucreaza, si decat sa ma duc pana in orasu X sau Y sa vopsesc masina, mai bine fac in Bucuresti unde stiu cum sta treaba....

Pustiu, ai PM. Sper ca e destul de atragatoare oferta :D Imi zici cum e si ne auzim la un telefon.

Bafta!

pustiu_FUG 13-09-10 17:07

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3653546)
La capota ai dat cu ceva peste chit? Ca nu merge sa colantezi daca nu e vopsit! Am uitat sa iti zic data trecuta!;)

Da, chiar eu m-am ocupat de am dat o mana de vopsea penste chit8), multumesc de sfat
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3654238)
Iei si tu un compresor deala micu 25-30 de litri parca, un pistol de vopsit ieftinake la 35 de lei (eu unu deasta panarama am de cand mi s-a stricat ala mai scump si vopsesc mai bine cu asta :) ), niste vopsea neagra si un lac si iesi in 100 de euroi (sau un pic peste) :) probabil ca nu iese din prima, insa din a 2-a sigur iese. si ramai si cu scula in caz ca mai ai de facut vreun retus/vopsit o janta/un stalp/un plafon/un gard/catelu lu vecina/vecina. si e alta treaba decat cu sprayul :)

Hmmm suna destul de tentant:-?

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3654597)
In alte parti am auzit si eu ca e ieftin de vopsit... dar nici nu stiu cum lucreaza, si decat sa ma duc pana in orasu X sau Y sa vopsesc masina, mai bine fac in Bucuresti unde stiu cum sta treaba....

Pustiu, ai PM. Sper ca e destul de atragatoare oferta :D Imi zici cum e si ne auzim la un telefon.

Bafta!

Am vorbit, multumesc8)

Asa capota v-a fi vopsita negru lucios cu o mica surpriza, sa vedem daca iese cum vreau:oops:

Poza cu presurile si sa nu radeti de husele si consola mea: ))))))))))

B-99-SAA 13-09-10 18:41

Presurile sunt ca ale mele.... :D De unde si cat?? Lasa ca vin si husele, dar dupa ce termini cu exterioru (capota ma refer). Rabdare si bani, ca usor usor se fac toate :)

pustiu_FUG 13-09-10 18:51

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3655686)
Presurile sunt ca ale mele.... :D De unde si cat?? Lasa ca vin si husele, dar dupa ce termini cu exterioru (capota ma refer). Rabdare si bani, ca usor usor se fac toate :)

Si esti multumit de ele? eu le-am luat ca imi plac astea mocheta:oops: conduc in sosete:)) parca sunt pe covor acasa:))). Loc:Kaufland, Pret 24.99 lei:oops:

Asa este usurel usurel nimeni nu a facut-o peste noapte:lol:

banzay 13-09-10 19:05

Mai, dar ce parcare ai tu sub scaun. Numa' de masini de lux :lol:

pustiu_FUG 13-09-10 19:29

ahahaha:lol: asta a fost bomba banzay :))) mai strang si machete din cand in cand:lol::lol:

B-99-SAA 14-09-10 08:36

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3655704)
Si esti multumit de ele? eu le-am luat ca imi plac astea mocheta:oops: conduc in sosete:)) parca sunt pe covor acasa:))). Loc:Kaufland, Pret 24.99 lei:oops:

Asa este usurel usurel nimeni nu a facut-o peste noapte:lol:

Eu le-am luat din Carrefour, 29.99 acum vreo 3 luni. Sunt chiar bune, se curata usor, dar trebuie sa ai grija de ele, sa nu intri cu noroi ca dupaia le arunci nu le mai cureti....

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3655739)
Mai, dar ce parcare ai tu sub scaun. Numa' de masini de lux :lol:

Si energizante pt orele cand lucreaza la masina :lol:

B-72-RZD 14-09-10 08:42

Sau cand lucreaza sub scaun :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning