![]() |
SARBATORI FERICITE
|
mersi la fel ... sa pastem fericiti ca pampasii :?
|
si na theba... de cand nu ai mai fumat? :roll:
|
2 Attachment(s)
explosie de cauciuc pe HUA Reising... cam asha arata dupa :lol:
|
RESPECT :peace:
|
2 Attachment(s)
a... da... o intrat cricu inauntru :? o cazut de pe prag... :giggle: :giggle: :giggle:
|
1 Attachment(s)
un sfat prietenesc pentru toti soferii :P
|
cam mare plictiseala pe aici...inainte nu era asha,mai vedeai lume.Insa acum...e de tot ***-ul.Sorry guys,dar asta e adevarul! unde sunt racerii? :twisted: Putzina atmosfera va rog! :wink:
|
Hmmm,vad ca nu zice nimeni nimic.Ok,lasa ca povestesc eu :) .Tocmai m-am intors de la o chefuiala.O mica mare amenda...cadou de ziua mea,dar s-a rezolvat.Oups,vad ca se creapa de ziua,asa ca ma duc la somnic,ca maine am multa multa treaba :)
|
ooool... da' tuh erai shi inainte pe forum sau ce? :roll: stateai undercova' a? :P
shi ia zi.... ce ai facut de te-or amendat? :wink: |
she's a pro :roll: :lol:
|
o intrat cu bibicleta pe spatziu vrede :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
yep Tekno...un fel de undercover :suspiciou si la momentul potrivit am rasarit :).M-a prins radarelu',depashisesm \"putzin\" viteza regulamentara :twisted: .
ZanDer,daca golful meu e o bicicleta,atunci Renault-ul tau si Peugeot-ul lui maica-ta sunt triciclete cu baterii :evil: :evil: :evil: Piry,ai deja o varsta si data fiind pasiunea ta pentru mashini,mi se parea normal ca tu sa itzi doreshti o mashina.Daca inca nu itzi permitzi una,macar shcoala de shofer s-o faci,pt ca,dupa parerea mea,nu-tzi strica.Uita-te la Tekno,el are bani pt mashina?nu are inca...dar o sa aiba...shi pentru ca ii place asha de mult sa conduca,shi-a facut shcoala,shi-a luat permisul shi acuma conduce cand si ce poate.La fel shi Theba,Strengaritza,sau Junkie...care mai conduce Loganul lui taica-so cand i se permite.Asa ca,Piry,nu mai considera ca te atac...pur si simplu itzi spun parerea mea si prin asta speram sa te stimulez putzin. |
oool... vad ca ne-ai studiat bine pe totzi :lol: sper ca nu planuieshti sa ne omori... :roll: :lol:
apropo... ce motor ai pe golf? poate punem de-o LINIIshte :twisted: :roll: :pistoles: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning