![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
Asa ceva dar cu geam clar, fara stiratiile alea poti sa imi faci? Si ce pret au fara montaj doar plasticele! Mersi astept raspuns prin PM sau aici!
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
se pot executa in schimb am nevoie de ambele stopuri complecte la mine sa pot executa lucrarea. Pret informativ 150-170 setul de geamuri. __________________________ Quote:
de stopuri nu ma ocup la aceste modele ! Legat de faruri nu inteleg exact la ce model va referiti si ce anume doriti mai exact, poate o poza cu modelul de far despre care discutam si mai explicit ce anume doriti sa faceti cu ele ! Pret informativ pe setul de geamuri 130-150 lei. __________________________ Quote:
binenteles ca se pot executa si clare in schimb am nevoie de carcasele de stopuri pentru a putea executa si cantul ! Pret informativ 130-140 setul de geamuri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Quote:
Uite o poza ....si far stang si drept dar cu farurile tale ... deci..doar sa mi le trimiti gata de montat p masina |
Quote:
in idee se poate executa doar ca acest gen de lucrare necesita plata in avans a intregii lucrari ! Daca o sa doriti colaborarea ma contactati telefonic si discutam despre cum procedam mai departe, deci ar fi pretul a 2 faruri complecte + setul de geamuri clare 140 lei (vopsitul si montajul este gratuit) + transportul. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut ma intereseaza si pe mine un set de semnalizari fata clare pentru Dacia 1310 CN2
|
Quote:
probabil va pot servii intre sarbatori dar mai sigur va fi daca va programati telefonic in prealabil ca e luna agitata. Stima |
2 Attachment(s)
Salut as vrea si eu daca poti sa imi schimbi sticlele la niste stopuri pe led de bmw e36,una este sparta.dar vreau sa nu mai aibe striatii unde sunt semanlizarile si mersu inapoi,vreau sticle clare.astept raspun.ms anticipat
|
1 Attachment(s)
buna seara...am si eu o problema...am niste stopuri de e36 M si am o parte crapata din ele...si in ala din stanga am apa intre prima foaie de geamuri...nu o pot scoate.ma intereseaza daca imi puteti face si mie partea alba si sa-mi scoateti apa.va multumesc mult...ma intereseaza pretul si cand pot sa le trimit.
|
Aveti Pm !
____________________________________ Quote:
250 lei prelucratul ambelor stopuri. ____________________________________ Quote:
pentru acest model de stop numai lucrez fiindca se gasesc ieftin stopuriile. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
HADOBAS PETER I.I. va ureaza :
https://i1044.photobucket.com/albums/...i-craciun3.jpg |
salut..am si eu nevioie la un golf 3 de refacut "fata" la un far..ca nu gasesc sticla ca,,e clean.. ai putea? farul stang..lasa-mi un mesaj cand poti ..
|
70 Attachment(s)
Quote:
se poate executa geamul de far si este la 85 lei bucata sau 150 perechea + 10 lei transportul prin posta romana. Poze gasiti in josul acestui post ! _______________________________________ Intre timp : - geam far Nissan Terrano - executat geamuri si reconditionat suporti interiori faruri Mercedes ML - executat 4 perechi geamuri de far pentru W T4 - executat geam stop Jeep cheroke - reconditionat stop scooter - reconditionat interior far Bmw seria 5 - reconditionat stop Ford Tranzit - curatat set faruri E-Classe - executat geam far Golf 3 - polish far W Tuareg - executat geam proiector Audi B4 - curatat far E-Classe - reconditionat geam far W Tuareg - polish set faruri W Passat B6 - executat geam far Golf 3 - executat set geamuri de far Renault 11 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
ok e bine...ti-am dat add pe mess..sa vb vreu cat de repede...daca ai cumva..si maine poti trimite.. sau e gata.. cat de repede ..ca nu pot merge asa :(
|
1 Attachment(s)
Saluut! Ma intereseaza si pe mine cat ma costa 2 geamuri clare pt.faruri de BMW ca cele din poza alaturata? Mersi!
|
Salut,
set geamuri clare faruri golf 3 150 ron + 10 ron transport, da? poti face geamuri stopuri pt golf 3 clare? daca da, la ce pret? poti face geamuri clare lucasuri (model dreptunghiular) pt golf 3? daca da, la ce pret? poti face geamuri stopuri clare pt bmw e46? daca da, un pret pt fiecare set separat (stopuri caroserie / stopuri capac portbagaj) ? Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
- Copyright 2026 4Tuning