![]() |
Re: Roman
Quote:
|
URC - Urban Racing Crew : un club al pasionatilor de tuning/masini/motociclete/etc.
Facem inscrieri pentru a ne extinde in mai multe orase ale tarii. Se cauta: Membrii - seriosi, de incredere, care pot strange oameni in orasele lor In urma activitatii din oras, se vor desemna: Presedintele filialei, vicepresedinte si organizator. Pentru mai multe detalii: messenger - baobab_ro, cu specificatie URC. |
3 Attachment(s)
:D arata bine acum??? ca pina ceva vreme era vopsita cu pensula :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
Kitu ca kitu (cum se cheama? )...da bine (asa lambo wanna be) dar jantele nu se pupa (parerea mea) si ai nevoie neaparat de o suspensie (macar arcuri ceva). Oricum...e progres fata de ce era ;) Mult succes P.S. Ai TUV pe ele (asa cum doreai...?) |
Quote:
|
am tuv la kit ,am reusit de am inscriso :D si tobele is sudate vladutz :D:D am sa trec pe la taicatu inainte de a pleca
|
Cum de nu am vazut masina prin oras?
|
a venit vara...am venit cu totii acasa in vacanta...ceva intalniri si pe la roman???
|
Ba da Cirinel. Eu is pe afara intre 20 si 2/3/4...depinde. Ne sunam/intalnim unde vreti....
|
pai hai sa stabilim o intalnire aici pe forum...ziua ora si locatia...
saptamana viitoare cred ca ar fi bine...poate o sa avem macar acum in vacanta activitate si aici pe forum... |
eu propun ca sa le facem spontane si in fiecare seara :))
|
sau asa...doar ca eu nu am cum sa ajung in fiecare seara...mai am si eu prieteni care nu o sa vina...prietena care e satula de astfel de intalniri de la iasi :)...o sa incerc sa ma impart
|
Quote:
P.S. cik n seara asta vine vladutz cu furia alba :D la bancute |
nu m-m bagat cu nasu in fire prea tare ca mi-a fost frica sa nu fac vreo prostie...l-as fi ajutat cu cea mai mare placere daca stiam exact ce fac...asa am preferat sa stau cuminte...insa l-am sfatuit sa il mai caute pe danutz la blocul albastru sau sa mearga in balcescu...oamenii aia stiu exact fiecare fir in parte...nu ca noi :)
va fi mai greu primele 2-3 intalniri...dupa aia se va aduna lumea...o sa vezi... eu in seara asta nu ajung ca ma duc pana la lacu rosu...si nici maine seara...de asta ziceam sa fie ceva programat pe saptamana viitoare... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning