![]() |
Re: Golf MK3 Steel Blue
Ba nu stiai ca toata lumea si-a luat BBS-uri ce dracu ti-ai mai luat si tu , RM-uri sunt pe toate gardurile ....:))))
Sa le invarti sanatos si sa iti rupi curu in scaunele alea ...:))) Te pupa fratele tau Elvis has left the building .... sti ce zic .... :))))) |
frumoase scaunele,frumoase jantele,frumos totul...sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele
|
Subscribe!
Baftă cu golful! |
7j cu 9j ... asa da man ! vor fi geniale pe masina asta, abia astept sa le vad :shock:
|
1 Attachment(s)
frumoase roatele :X buzele spate le`ai luat de noi ? si pe fata ai buze de 1j ? sau alea stock ? ca daca sunt alea stock e 6.5 :D cu 9J ... daca sunt de 3J alea de spate ... uite si jucariile mele :twisted:
p.s. chiar ca toata lumea o inceput 2012 cu RM`uri :)) |
Quote:
dupa cum arata roata aia a ta cred ca o sa-mi atinga :)) |
Si eu tot asa am avut 1j fata (si nu mi`a placut cum arata ...).. dar le`am vandut si acuma imi astept buzele de pe eBay de 2J ... sa fie 8 cu 9 ... spatele este 195/45 et1
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=-ayqA...eature=related |
Quote:
|
Ar fii cazul sa faci o proba sa nu dau si eu banii aiurea pe buzele de 3 si sa ne uitam ca prostii amundoi la ele .... :))))))
Da bagam un negativ de mare smecherie bro' .... :)))) |
bagati negativ si gata :D eu asa am facut .. bun nu imi atingea nici cu ele normal dar l`am facut ptr placerea mea si ca am vrut eu .. :twisted: dai un ochi pe topic sa vezi cum e cracanata :))
|
Quote:
|
am citit un pic prin topic, asa pe sarite ca oamenii ocupati:lol: frumoasa masina, sa ai noroc de ea;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning