![]() |
Re: Evacuari custom INOX
salut, cat ma ajunge o evacuare cap/coada(serpisori, flansa, catalizator 200 celule...pe 63mm) ptr. un Leon 2.0 TFSI, cu iesire stanga/dreapta:?: si care ar fi durata lucrarii:?:
|
Salut cat ma costa un traseu de la catalizator la finala sau + finala pt un opel corsa c 1.2?
|
Nu iti bate capu si eu m-am rugat de el sa ma ajute cu ceva la polo si....sincer puteai sa zici ca nu faci reparatii doar tunning dar in fine !;)
|
Quote:
Quote:
dupa ea poti elimina pe rand catalizatoarele,toba etc, dar o sa se auda foarte tare. ca si pret 150 lei eliminare element(teava dreapta inox) sau 100lei/element daca sunt mai multe de eliminat Quote:
legat de diametru daca sari de 240 de cai poti merge pe 70,daca nu,63 e ideal Quote:
cauta mai multe informatii ai ai sa vezi ca se merge pe 76,fara catalizator, cu 1 sau 2 tobe,si pe urma soft si iti consuma si mai putin si trage si mai bine:) Quote:
Quote:
Imi pare rau ca am incercat sa te ajut,ca la cum pui problema..... |
Salut,
pe 76mm am vazut ca au pus pe Cupra,adica K04s. Imi poti spune de ce sunt bani aruncati pe 63mm? avand in vedere ca turbina face tot...:idea: Multumesc! |
5 Attachment(s)
Quote:
Eu pot sa-ti fac si pe 50 daca tu asta vrei,dar am zis ca poate vrei si performanta maxima daca dai un ban, plus loc de upgrade-uri pe viitor |
Tavy, eu vreau o evacuare strict ptr. mine, nu vreau sa ajung la 300 cp, voiam doar sa stiu diferenta intre 63mm si 76mm, in afara de diametru :idea:
P.S poate ma ajuti cu preturile ptr. ambele situatii:?: |
Quote:
eu pot sa-ti fac evacuarea cum doresti, chiar nu ma supar daca peste cateva luni te intorci :) |
Quote:
|
Quote:
|
Eu sincer as merge pe 63mm, dar imi poti spune cat ma ajunge si pe 76mm si daca se merita...:-) la final nu vreau tobe, vreau pe 2 iesir(stanga-dreapta)dar cu tipsuri:idea:
|
Tavy, mi-ai fost recomandat de catre un prieten comun, Marian LPH, ideea este ca si el mi-a zis tot pe 76mm, deci raman pe 76mm cap/coada, cu iesire dubla(stanga-dreapta), fara tobe finale, doar tipsuri. Te rog sa imi spui un pret pe PM ptr. aceasta lucrare care va include si downpipe-ul si stii tu ce mai este nevoie pe acolo + silence-uri :D
Multumesc:!: |
Salut . Am un golf mk1 1.6 diesel ...si m-ar interesa o evacuare completa dar nu as vrea sa aiba un sunet prea sportiv (as vrea sa nu afum si sa trezesc tot cartierul cand vin ) . Sistemul nu este prea complex .As dori variante si o oferta de pret .Multumesc.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pentru corsa c 12,2001 te poate ajuta diagrama?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning