Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalniri Mk3 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html)

rhadu 27-11-09 20:44

Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti

toate ca toate, dar ce s-a intamplat saptamana trecuta?

Picinell 28-11-09 00:18

frumos in seara asta ;)) cam putini dar a fost liniste ... asa da ...

AdySoLenZa 28-11-09 10:48

Quote:

Originally Posted by roberto27 (Post 2825821)
NU ziceti nimic de intalnirea de aseara, ca ziceai ca suntem la concurs de drifturi si inghitit de praf....................bv,ne vedem la vara...........

Voi astia mai "linistiti" care va credeti pasionati...de unde atata pasiune? ca nu se vede concretizata in nimic...mancati numai covrigi...v-ati luat o galeata de golf3 la 1500 euro si va credeti pasionati...

puteati foarte bine sa va intalniti si intr-o biserica....era acelasi lucru...ca oricum nu faceati mare lucru cu masinile...intalnirea pi...i

adevaratii pasionati de mk3 nici nu vin la intalnirile voastre de rahat...unde stati ca momaile si vorbiti numai prostii...

roberto27 28-11-09 18:11

AdySolenza nici nu stiu ce sa cred din postul tau, ca ori imi dai dreptate ori faci bascalie. Prin postul care m-ai citat eu criticam atitudinea unor asa-zisi "pasionati" de MK3 care nu fac altceva decat sa vina si sa se dea cu masina prin garajul de la mall. In alte vremuri era altceva,erau discutii constructice,se lucra la masini in mare parte iar cand ne desparteam fiecare aproape ca invata cate ceva sau de ce nu i se rezolva o problema. Cateva posturi mai sus si alti colegi care detin MK3 critica atitudinea celor care vin doar ca sa se "dea" cu masina.Atat am avut de spus.

rhadu 28-11-09 18:41

Quote:

Originally Posted by roberto27 (Post 2844431)
AdySolenza nici nu stiu ce sa cred din postul tau, ca ori imi dai dreptate ori faci bascalie. Prin postul care m-ai citat eu criticam atitudinea unor asa-zisi "pasionati" de MK3 care nu fac altceva decat sa vina si sa se dea cu masina prin garajul de la mall. In alte vremuri era altceva,erau discutii constructice,se lucra la masini in mare parte iar cand ne desparteam fiecare aproape ca invata cate ceva sau de ce nu i se rezolva o problema. Cateva posturi mai sus si alti colegi care detin MK3 critica atitudinea celor care vin doar ca sa se "dea" cu masina.Atat am avut de spus.

si eu am vrut sa gasesc asa cva la intalniri golf 3, dar mi-a fost dat peste nas. unii un pic aroganti... dar eh...am gasit cva ce m-ar interesa. sper sa vina persoane care sa poate sa ajute, poate cnva cu diagnoza, m-ar fi interesat daca era cnva care putea sa-mi explice ce probleme pot aparea mai des... in fine, poate cei care-s proprietari de golf 3 de mai mult timp, ar putea sa vina la intalniri, unde sa fie numai cei interesati de discutii de genu. (mai sunt si astfel de persoane, sper)

Picinell 28-11-09 19:22

rhadu, avem mufe ... fa si tu rost de laptop daca poti si vino cu el ... ca venim noi cu progame pt vag si rezolvam erorile :D

rhadu 28-11-09 21:20

un pasionat...orice ii ceri el are:)) hai ca o sa incerc sa o rezolv si cu laptop-ul :P

andr3i_sandu 28-11-09 23:57

bai frate am eu laptop dar e problema k ma mai tine bateria circa 15 min:( deci e destul de aiurea...dar daca gasim unde sa il infigem in priza e ok

Picinell 29-11-09 08:57

pai data viitoare o sa lom mufele cu noi si sa punem pe un stick programelele ...

Sorin Golf 3 cabrio 29-11-09 17:09

Poate cineva (serios) sa ne povesteasca si noua ce s-a intamplat de v-ati supat???

Picinell 29-11-09 23:59

eu nu sunt suparat pe nimeni si pe nimic ...
intalnirile se tin in continuare in acelasi loc ... aceeasi ora ... cine nu e trist vine ... restu stau acasa :))

tzap79 30-11-09 00:35

piciell vezi tu ca astia TRISTI cum zici tu nu stau acasa doar ca au schimbat locatia sa scape de voii drifterii si vrrr cu masini de 1500e si loganu lu tata .stai linistit in privinta asta.si am sa rog un moderator in numele lui nicu care la facut sa-l inchida

Picinell 30-11-09 00:42

"voi drifterii" ? la cn te referi ? eu drifter ? sau la cn te referi ? :))) ce treaba am eu cu asta ... m-ai vazut pe mn vreodata sa ma dau cu frana de mana ?

tzap79 30-11-09 01:00

dar de invitati tai ce zici??? si hai sa terminam ca oricum atii sticato

Sorin Golf 3 cabrio 30-11-09 06:42

Inchiderea topicului si anularea intalnirilor dupa parerea mea nu este o solutie! La aceste intalniri se creeaza prietenii frumoase care din fata monitorului nu se pot face!!!

Fiecare este liber sa faca ce-o vrea, fara ca ceilalti participanti sa fie trasi la raspundere pt faptele sale!!!

Pt aceasta, propun mutarea intalnirilor clar pe timp de zi, sambata sau duminica, bineinteles intr-un loc public (pescarush, academie, tineretului, casa poporului sau alte locatii). Nu mai folositi parcarile private intrucat toate sunt luate de firme de paza si nu permit socializarea grupurilor, facerea zgomotului, nici macar schimbarea unei roti (am patit-o eu la auchan)

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning