![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
tuning "da pa ia" = evacuare dubla falsa, dungi de shelby, plasa de tzantzari pe la fiecare colt al masinii, plus alte tziganeli in spiritul nostru autohton de care suntem foarte mandri.
inca nu am vazut posesor de calibra sa aiba destui bani sa o intretina asa cum trebuie. in special una 4x4, a carei cutie de transfer crapa 100%, la fel si ansamblul de sfere. despre cardan, ce sa iti zic, 90% l-a dat jos deja. asa ca poate sa isi puna evacuare de calibra fwd, evacuare ce foloseste in acest caz tunelul cardanic, ma gandesc ca e mai simplu. astept urmatoru episod p.s. ideal ar fi sa puna tzava din fatza pana in spate, si o finala de carbon, ca asa se poarta |
iauzi blondule! =)))
|
mai pratine......in primul rand gandesti cam prost.......pana sa sti tu ce inseamna finala de carbon mai asculta si urmatorul episod......pe calibra este evacuare dubla adevarata(care nu trebuie sa fie pe mijloc).....lafel ca la multe alte masini(vw,mercedes,opel).......sti ce inseamna evacuare adevarata si falsa???......plasa de tantari ai la baie ca nu poate fi vorba de masina in cazul tau(tin sa mentionez ca plasa nu este nici macar 1 gram pe aceasta masina,si iar demonstrezi ca nu stii masina).........promit ca in episodul urmator voi reveni in forta..........pana data viitoare tine in tine prostia si lasa oamenii sa isi vada de treburile lor.....hai pa
|
rupt in koko.......am uitat sa te intreb......ala care are calibra are 5000 de euro in buzunar....tu ii ai???sau visezi sa ai si tu in viitorul apropiat???
|
Quote:
daca intr-adevar confund masina, atunci imi retrag toate cele zise mai sus, cu scuzele de rigoare. cat despre faza cu 5000 de euro, esti chiar amuzant, de-a dreptu infantil, la fel si cu restul ineptiilor care la tot spui. inca odata iti spun ca eu judec o masina, nu o persoana pe care nu o cunosc. ca sa revin la problema disputei noastre, poate reuseste cineva sa puna o poza cu masina. cea pe care o stiu eu are plasa la spoilere fata-spate, 2 dungi albe, sau gri, nu mai tin minte exact, un eleron imens pe portbagaj. in spate are 2 terminatii ovale. pe una din ele nu iesea condens deloc intr-o dimineata cand masina statea in fata mea la semafor. daca vrei, da-mi PM cu un id de mess sa ne lamurim, sa nu ne mai intindem aici!! |
Quote:
calibra de care zici tu e una cu numere de germania care are spoileru spate nevopsit!!! |
deci este adevarat ca nu vorbeai de aceeasi masina...........si la faza cu judecatul sta altcumva treaba decat crezi tu..........cum sa nu ma enervez cand judecand masina aia ma jignesti direct.........si la faza cu 5000 de euro chiar nu era de amuzament.....ti-am zis direct ce aveam de zis........si nu mi-ai raspuns
|
Quote:
2. nu, nu umblu cu asemenea sume in buzunar. nu sunt patron de buticuri ca sa umblu cu incasarile in buzunare. |
hzt412 frumos ar fi fost sa te prezinti inainte de a critica masina unui om care poate chiar a muncit pt ea....
|
daca nu ma insel, am vazut in bv o calibra cu nr hzt 412..
|
Quote:
bigu...eu voiam de fapt sa aflu mai multe info despre o calibra sfi 4x4. o stiam pe cea cu numere de italia (de la inceputul discutiei), care nici macar cureaua dintre pompa de servo si compresorul de AC nu o mai avea. ulei de servo nici atat => integrala nici atat. insa cativa au luat-o tare personal si au inteles total gresit |
pai am luat-o personal pt ca tu ziceai lucruri despre masina asta care nu erau adevarate........daca nu stii masina cu siguranta.....dece te mai contrazici???.........poze cu,calibra asta pe net nu o sa vezi de curand!!!
|
Quote:
sa inteleg ca masina a avut acum recent parte de niste "atentie". poate reusesc sa o vad si eu, aici voiam de fapt sa ajung de la inceputul palavrelor. vine la atelierul de pe 13 dec? sau nu are legatura |
nu a avut treaba cu atentia in ultimul timp,este exact cum a fost cumparata,atat ca a primit xenon.......mai trece in vizita si pe 13 dec dar mai rarut ca'i mai dragut ;)
|
masina la care fac eu referire e cea cu nr de inmatr BV xx LIV.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning