![]() |
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
Quote:
Io cred ca vorbesti tampenii frate !!! Nici eu nici tu si nici altcineva nu stie cu adevarat care a fost motivul .. nu mai comentati aiurea,faci tu ***u praf,cand va aud asa ma ia capu .. numai viteji dupa razboi;) Umpleti iar 1000 de pagini de posturi aiurea acum |
cu acest topic se vor aceentua divergentele intre cluburi si atat ......fuse fuse si se duse ...reformulez nu fuse si se duse ata ete data viitoare mai multa atentie organizarea facuta din timp si dupa totul e ok si sunt toate hartiile incepe mediatizarea chiar si cu 3-4 zile inainte ca oricum o sa se vina
|
sincer le dau dreptate celor de la politie !
primul lucru la care trebuie lucrat e siguranta spectatorilor ! ar fii fost prea frumos ! multa lume astepta cu sufletul la gura un asemenea eveniment ! oricum ne vedem la tulcea ! sa dea Domnu' sa fie vreme buna ! |
Regretul vine si din partea mea ca evenimentul nu a fost organizat de unul dintre cluburile constantene, poate se vor mobiliza de acum incolo. Pacat ca s-a irosit perioada aceasta, cand stia toata lumea ca sunt legale pe litoral, are dreptate Ursu nu o sa mai dea nimeni aprobare de acum incolo, cel putin pana nu se termina sezonul. O bila alba pentru politie si din partea mea, si-au facut datoria si au fost intelegatori dar unii nu stiu sa aprecieze.
|
de vina e David Coulthard din cauza lui nu s-a mai tinut drag-ul :))
|
Quote:
Politia a fost perversa si trebuia sa ne incheia un proces verbal pe care l-am cerut in care sa scrie motivarea lor, nu au scris, nu au vrut sa scrie, au fugit de la birou, nu s-au mai intors cat am stat si revenit noi. Ei au cerut acte de la noi, noi le-am adus ei nu. Cat despre masurile de siguranta au sunat la Jandarmerie sa blocheze si atunci cum sa avem daca ei blocheaza? Aveam un plan excelent trimis la Jandarmeria centrala, adus la cunostinta la cea locala, prelucrat..., garduri-gradene, banda de demitare, jaloane, distanta mare pana la public, sonorizare... statii , tot poate mai mult ca la demo de f1. |
Quote:
|
asta este ...degeaba mai vb acum ! s-a dus ! sa speram ca pe 31 mai o sa fie ok si ca locatie cel mai bine ar fii ca si anii precedenti la aeroport !
|
Quote:
Ati aparut acum unu mai viteaz ca altu ...pe forum.(Referitor la tanarul domn SOFRO) |
Quote:
stai linistit ca majoritatea stim ce s-a intamplat defapt... dar parca nu stii cum e defapt...cand ceva nu merge cine e tras la raspundere primu?... |
Cine nu face nu greseste.
Cine nu munceste nu greseste ... Asta e e o bila neagra pentru noi desi am facut tot ce s-a putut sa fie bine inclusiv reducerea taxei de la 160 la 50 ron. La Craiova o alta baragladina a luat banii sau dat 10 perechi de masini si la revedere... noi nu am luat un leu desi e clar ca am pierdut. Sa speram ca Tulcea revigoreaza putin miscarea. Apoi Craiova..., Vreau sa multumesc tuturor celor de acolo, celor care au venit au stat si au parcat in zona. Astfel autotitatile au venit sa vada despre ce e vorba, altfel stateau ascunsi ca niste ... pe la colturi dand amenzi de folie, si alte cacaturi incercand sa spuna ca nu se mai tine ... Voi stiti ca o parte din politie pt ordinea publica a venit a vorbit cu noi si au stiut ca se tine? Doar circulatia a fost pe dos. |
Florica , Sofro a exagerat putin , sau poate putin mai mult , datorita temperamentului si situatiei ca multi au venit mai devreme la cta pt cursa si alte motive , de asta cred ca a avut acel raspuns.
Dupa ce a fost acum X Team s-a mobilizat si usor usor o sa facem ce trebuie ca sa dam drumu la o cursa asa cum erati obijnuiti cand veneati la mare , vei fi printre primii anuntati si invitati asa cum s-a facut mereu!!! Legat de cursa LR , prefer sa nu mai fac taraboi , eu o spun doar asa , nu doar politia sau mazare si etc sunt de vine , VOI , POLITIA , MAZARE si tot ce tine de cursa ati fost vinovati nu are rost sa aratati cu degetu unu pe altu , pt ca undeva nu v-ati inteles toti capii acestei organizari si din pacate nu a mai iesit . |
Cineva nu vrut ca aceasta cursa sa aiba loc. Clar!
Puteam sa avem avizele cu 2 luni inainte ca tot degeaba! Pana la urma suntem noi (cei pasionati) vs autoritati! Daca ceea ce s-a intamplat azi nu a fost incurajare la curse ilegale... |
In cazul in care azi au fost amanate pentru o data viitoare, se vor mai tine tot la Constanta ? intreb din postura unui pasionat de masini, ca si spectator.
|
Quote:
Oribil mod de lucru si fericit pentru ilegale si curse maghiare. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:30. |
- Copyright 2026 4Tuning