![]() |
Re: MAK Motorsport Braila
Quote:
|
Quote:
dar tare mi-e sa nu se fi spart vreun piston la mine... |
Quote:
|
sper sa nu
|
Quote:
Va multumim inca odata ca ati venit si ca ati facut spectacol. Speram sa ne intalnim si la urmatorul eveniment la Braila sau de ce nu ... la voi! |
Quote:
|
Quote:
Multumim inca odata tuturor celor care au participat, dar mai ales celor care au facut kilometri buni pentru a lua startul! |
Quote:
|
Felicitari MAK!
A iesit mai bine decat ne-am asteptat... :D Felicitari tuturor participantilor! Felicitari CRC pentru locul 2! Organizarea a fost buna, CRC a facut show la microfon, treaba a mers, de plouat n-a plouat, toate bune si frumoase! Imi pare rau pentru Dan si pentru DAO care si-au rupt masinile la propriu. Se rezolva... asta a fost riscul la care v-ati expus! Baietii din Tecuci, va mai asteptam pe la noi, o terasa, un suc cu multa gheata... etc. Bafta! :D |
1 Attachment(s)
foarte frumos azi ,poate la viitoru eveniment vin si eu cu batrana mea dacie:lol:
|
Felicitari organizatorilor si participantilor care au facut un show pe cinste!
La cat mai multe evenimente de genul :) |
Cateva filmulete... https://www.youtube.com/profile?user=B89ZRC&view=videos
|
cu toate ca sunt foarte dezamagit pentru ca nu mi sa dat sansa sa arat ca si o dacie batrana poate sa faca show la freestyle trebuie sa recunosc ca probele au fost super,felicitari organizatorilor!
|
Quote:
Ca o concluzie, ma bucur ca v-au placut probele, eu va multumesc inca odata ca ati venit si promit sa ma implic si in urmatoarele raliuri sa le facem din ce in ce mai bine. |
baieti..ZZZ-u a revenit la viata...
o mufa la injector iesita...bine ca nu a fost mai rau ne vedem prin oras..:D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning