![]() |
I-a intreaba-l pe Aleks si ai sa vezi ca am fost la iasi, si m-am si dat..Tu ai facut cu aia care nu stiau...care stateau pe langa tine si tu ziceai ca se intrec..lasa ca la vara chiar vreau sa fac cu tine sa te linistesc..
|
vsa
oricum la primavara am sa fac ceva provocari ca sa va arat ce poate racheta albastra!!!!love you all!!! :shock: :shock:
|
Re: vsa
Quote:
|
da, vitamina e ....
sincer nu m-ar mira sa ramana fara motor pana la vara, la cata benzina furata baga in masina aia. ma provoci si pe mine la vara vali??? :shock: |
De cati cai/iepe sau ce sunt ei vb aici?
|
Eu am cu 2 caluti mai multi...Nu stiu la greutate cat are el..Eu am 1460 kg..si in cartea tehnica scrie 0-100 in 9,1!Sa vedem JR...daca nu umbli la motor te astept..
|
Daca vreti sa calculati puterea reala a masinii am ACCELEROMETRU
|
vsa
milica te cac oricum!!!!nu e vb de cai ca avem cam la fel,e vb de sofer!!!! si se stie cine e mai sofer!!! :shock: :shock:
|
Re: vsa
Quote:
|
Da...Tu esti cel mai tare sofer..Sa mor eu..Caca-te pe tine si da vina pe mine :lol:
|
Eu tzin cu Cristi, nu de alta dar are Peugeot :D
|
eu nu tin cu nimeni ....
am eu un film cu voi 2, filmat din masina mea .... numai ca la un moment dat va cam pierd :lol: (stiu ca nu i-ati dat atunci tare, asa ca nu-mi sariti in cap) :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
|
vsa
cind iti e gata masina aleks???sunt curios cum o sa arate!!! :shock: :shock:
|
cand iau eu carnetu. asha am zis.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning