![]() |
re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
la mine este mai joasa cu alea de aliaj decat cu table :) cu astea de iarna este mai inalta cu 2-3cm :))
|
Cred ca u poti lucra pe post de plug iarna.
Chiar crezi ca poti merge mai mult de 20m pe zapada cu ea? |
ehh asta imi este a2a iarna ce prind cu ea asa jos si pot sa zic ca merge nu am treaba :) dar nu ma risc sa ma bag pe unde este zapada mai mare de 20cm ca nu mai ies acolo raman :))
|
Ai putea să-ţi iei un tico , să-l foloseşti iarna :D
Un fel de winter car! |
Quote:
Sper sa nu fie vreo iarna din aia nebuna sa nici nu putem sa iesim din casa :lol: |
Bineinteles ca e mai joasa cu alea pe 14 de 8-9j pui 195-205 / 40-45 ca sa fie intins cauciucu deci mai coboara si din intinsu ala ceva iar pe alea de 13 pui 175/65-70 ... sau cel putin asa am calculat-o eu
|
asa e cum zici dar eu am sa trec la alta dimensiune nu o sa mai am 195/45 fata si 225/40 spate o sa pun 185/60 si 195/60 ... ... si o sa fie exact ca astea pe 13 aproape ...
|
Ca sa nu se mai vada diferenta aia mare intre cauciuc si aripa nu ?
|
nu neaparat de asta dar trec si pe streched ca arata misto cu balon putin mai mare si tras :D
|
Quote:
|
o sa vad eu ce si cum ... deocamdata sunt in stadiul de gandire :)) o sa incerc un cauciuc pe una din roti si o sa vad cum arata
|
Ai grija insa( aici depinde de gusturi) sa nu fie exagerat de tras ca o sa arate putin ciudat dupa parerea mea, gen sa fie absolut toata buza jantei chiar si ce-a interioara spre cauciuc libera...
Bafta la decizie! |
sunt nehotarat rau ca nu am gasit nici unde ceva poze .. o sa vad sa incerc pe 8J sa pun 185/60 sa vad cum arata ... poate aveti careva ceva poze :???:
|
|
stiu de site...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning