![]() |
Re: Asociatia X-Team Racing Club
Ma bucur ca am reusit sa ne strangem din nou , chiar daca nu am fost toti , a fost un numar mare de membrii , multumesc tuturor care au venit si ca am aratat ca X-Team Racing Club Constanta are cu ce se lauda ! Multumim tuturor membrilor prezenti azi! Respect & X-Team Rullz!!!
|
maine ii dau lu hellman un dvd cu toate pozele si filmarile...dvd e deschis..daca e sa il dai lu metal_militia intai sa puna si el tot ce are si dupaia sa ajunga la tine ady :-) ...voi hotarati
|
Cum venea X-team`u in coloana mare :D
|
si mai lipseau cativa...RIP:twisted: GNT:twisted:...oricum a fost tare ...cine a mai dat burn ca noi:twisted:..mai ales ZNA 8) :woowoo::woowoo::woowoo:
|
vreau si eu poze filmulete etc poop
vizal gnt-u cand am plecat eu de la aqua era la capitol si rip-u plm cred ca iar e pe moarte ca nu a mai dat nici un semn de viata |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Photo by Most Wanted , de la intalnirea de Duminica 30.03.2008
|
:Ddeja a inceput cu editatu most_wanted ...hai baga mare:peace:
|
Quote:
|
nu saptamanal...ca are lumea treaba ..macar 1 data pe luna8)...asa cine strange banii nu sta sa mai umble dupa toti...si suntem si noi tinuti la curent cu ce se intampla...8)
|
da ar fi bine odata pe luna sa ne strangem , dam si taxa , mai stam si de vorba si poate mergem si la un suc toata gasca
|
Quote:
P.S: Stati relaxat amice ca ai gresitu tu cumva |
Nu va luati de ZNA ca are potential
GABBY, Mârâi ? Cârâi ? |
:))) Lasa omu n pace :))) nu o sa mai mariaie nici nu o sa se mai bage in coloana :)
|
Hai...incheiati subiectul ca are dreptate Psycho...iar o dam in scandaluri si nu e frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning