Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Asociatia X-Team Racing Club (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/10201-asociatia-team-racing-club.html)

YZF-PWR 31-03-08 00:07

Re: Asociatia X-Team Racing Club

Ma bucur ca am reusit sa ne strangem din nou , chiar daca nu am fost toti , a fost un numar mare de membrii , multumesc tuturor care au venit si ca am aratat ca X-Team Racing Club Constanta are cu ce se lauda ! Multumim tuturor membrilor prezenti azi! Respect & X-Team Rullz!!!

vizal 31-03-08 00:09

maine ii dau lu hellman un dvd cu toate pozele si filmarile...dvd e deschis..daca e sa il dai lu metal_militia intai sa puna si el tot ce are si dupaia sa ajunga la tine ady :-) ...voi hotarati

Most_Wanted 31-03-08 01:51

Cum venea X-team`u in coloana mare :D

vizal 31-03-08 11:30

si mai lipseau cativa...RIP:twisted: GNT:twisted:...oricum a fost tare ...cine a mai dat burn ca noi:twisted:..mai ales ZNA 8) :woowoo::woowoo::woowoo:

CT-05-UST 31-03-08 22:02

vreau si eu poze filmulete etc poop

vizal gnt-u cand am plecat eu de la aqua era la capitol si rip-u plm cred ca iar e pe moarte ca nu a mai dat nici un semn de viata

vizal 31-03-08 22:22

Quote:

Originally Posted by CT-05-UST (Post 1458685)
vizal gnt-u cand am plecat eu de la aqua era la capitol si rip-u plm cred ca iar e pe moarte ca nu a mai dat nici un semn de viata

poate aveau treaba...cine stie...pe RIP il astep...:lol:... a renascut :twisted:

YZF-PWR 01-04-08 17:55

1 Attachment(s)
Photo by Most Wanted , de la intalnirea de Duminica 30.03.2008

vizal 01-04-08 20:41

:Ddeja a inceput cu editatu most_wanted ...hai baga mare:peace:

SirNenea 01-04-08 23:32

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1456995)
Ma bucur ca am reusit sa ne strangem din nou , chiar daca nu am fost toti , a fost un numar mare de membrii , multumesc tuturor care au venit si ca am aratat ca X-Team Racing Club Constanta are cu ce se lauda ! Multumim tuturor membrilor prezenti azi! Respect & X-Team Rullz!!!

sincer mi-ar place ca saptamanal sa facem intalniri de genu in care sa ne intalnim cu totii

vizal 01-04-08 23:38

nu saptamanal...ca are lumea treaba ..macar 1 data pe luna8)...asa cine strange banii nu sta sa mai umble dupa toti...si suntem si noi tinuti la curent cu ce se intampla...8)

Hellman 02-04-08 00:10

da ar fi bine odata pe luna sa ne strangem , dam si taxa , mai stam si de vorba si poate mergem si la un suc toata gasca

X-Team - BOR 02-04-08 00:22

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1455874)
baiat de treaba ZMA asta,s-a facut cunoscut la intalnirea asta printr-un mod remarcabil
l-a deranjat o dacie din gramada si si-a facut dreptate cu pumnul

Daca asta stim mai bine .. acu ce sa ne faci, sa ne bati ? 8)

P.S: Stati relaxat amice ca ai gresitu tu cumva

ProTeX 02-04-08 00:24

Nu va luati de ZNA ca are potential

GABBY, Mârâi ? Cârâi ?

03NGJ 02-04-08 10:37

:))) Lasa omu n pace :))) nu o sa mai mariaie nici nu o sa se mai bage in coloana :)

ERY 02-04-08 10:51

Hai...incheiati subiectul ca are dreptate Psycho...iar o dam in scandaluri si nu e frumos.

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning