Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Manson 23-05-07 11:09

Re: Comentarii lucrari!

dilio....greseli mari nu sunt dar la roata spate e putin ciudata ceva nu pare reala si la bara fatza in rest eke bv.....keep up the good work....calitate nu cantitate

dilio 23-05-07 11:30

Multumesc de observatii

sebi2 23-05-07 11:38

multumesc ....faza cu carbonu nu o inteleg si nu am inteleso niciodata ...nu imi iese nici dc ma pun in cap ....vreau si io un patern de carbon va rog frumos care il folositi voi ....

Manson 23-05-07 13:56

sebi 2 uite te la help cereri poze si o sa gasesti acolo cateva bunicele...

sebi2 23-05-07 14:14

pai cica de acolo am luat si nu e bun carbonu nu e real ..habar nu am cum se face

MARI_NSL 23-05-07 14:44

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 915650)
pai cica de acolo am luat si nu e bun carbonu nu e real ..habar nu am cum se face

simplu.- faci copie la capota >destaured>o faci neagra>pe urma pui foaia de carbon , tragi de ea sa acolopere capoata >>dai ctrl+click pe lyerul cu capoata neagra >>pe urma dai clic simplu p e lyerul cu carbon >>dai select>>invers>>delete>>ca sa stearga si sa ramana forma la capota >>il faci un pik mai negru dak e nevoie >>da io il dau p e overlay...si dak vrei mai scazi din opacity ;)......bafta e usor ..io asa fac ..si iese mult mai bine decat ce ai facut tu ;)
ps.uite aici niste carbon mai bun ;)

sebi2 23-05-07 16:17

multumesc mult mary pun masina la intrebari si raspunsuri ...

no limits design 23-05-07 18:03

Quote:

Originally Posted by dilio (Post 915169)
pe langa ce e rau imi pute-ti spune si ce e bine ( daca exista asa ceva)...multumesc anticipat :rolleyes2

bv mane e suer mijto mashina faza e k singura gresheala pe care o va deu e k nu ai facut o umbra in partea de sus de la janta spate bv ............ treci shiu la alte unghiuri nu doar laterale sunt curios ce o sa itzi iasa

MARI_NSL 23-05-07 19:45

2 Attachment(s)
ceva simplu .....;).....parka nu da bine carbonu dak nu iei si un pik din opacity nu???

sebi2 23-05-07 20:43

2 Attachment(s)
deci am incercat si io ceva stiu ca nu e perfect da macar sunt pe drumu cel bun ..astept pareri

lelooo din nou printre noi? :))

ps nu am mai stat acum la detalii ca incepe meciu :D

andrey2003 23-05-07 20:57

carbon ireal (prea mare), tobe, jenti prea luminate, jenti blurry, semnatura cu sebi2 pusa intr'un loc total nepotrivit.. ah.. si de ce naiba ai lasat 2 numere?
nu'mi place :)

sebi2 23-05-07 21:01

deci frate nush cum sa fac carbonu ala .....ma chinui de 2 zile numai pe el si nu imi iese de nici o culoare nush cum se face un carbon sa iasa real ......cred ca dc ma ..... cu carbonu tot nu il inteleg ...imi trag un glont in cap sa mor io ca ma inebunit in zlele astea carbonu .........deci datimi o idee de carbon real va rog frumos ..ca nu mai pot

DinuLucian 23-05-07 21:47

Daca te consoleaza sebi2 sa sti k nici eu nu reusesc am citit toate turtorialele dar nu imi iese .. Se pare k e prea complicat :(

DinuLucian 23-05-07 21:49

Si app cea mai buna solutie e ca cinveva sa faca un filmulet !!

Ar fi solutia perfecta ;)

no limits design 23-05-07 22:00

Quote:

Originally Posted by DinuLucian (Post 916533)
Si app cea mai buna solutie e ca cinveva sa faca un filmulet !!

Ar fi solutia perfecta ;)

am sa fac eu un filmuletz maine da datzi add la id de mess care il vretzi k eu nu am chef de uploadat maine ............. deci cine doreshte ... YM tuning_boy_08

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning