![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
dilio....greseli mari nu sunt dar la roata spate e putin ciudata ceva nu pare reala si la bara fatza in rest eke bv.....keep up the good work....calitate nu cantitate
|
Multumesc de observatii
|
multumesc ....faza cu carbonu nu o inteleg si nu am inteleso niciodata ...nu imi iese nici dc ma pun in cap ....vreau si io un patern de carbon va rog frumos care il folositi voi ....
|
sebi 2 uite te la help cereri poze si o sa gasesti acolo cateva bunicele...
|
pai cica de acolo am luat si nu e bun carbonu nu e real ..habar nu am cum se face
|
2 Attachment(s)
Quote:
ps.uite aici niste carbon mai bun ;) |
multumesc mult mary pun masina la intrebari si raspunsuri ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva simplu .....;).....parka nu da bine carbonu dak nu iei si un pik din opacity nu???
|
2 Attachment(s)
deci am incercat si io ceva stiu ca nu e perfect da macar sunt pe drumu cel bun ..astept pareri
lelooo din nou printre noi? :)) ps nu am mai stat acum la detalii ca incepe meciu :D |
carbon ireal (prea mare), tobe, jenti prea luminate, jenti blurry, semnatura cu sebi2 pusa intr'un loc total nepotrivit.. ah.. si de ce naiba ai lasat 2 numere?
nu'mi place :) |
deci frate nush cum sa fac carbonu ala .....ma chinui de 2 zile numai pe el si nu imi iese de nici o culoare nush cum se face un carbon sa iasa real ......cred ca dc ma ..... cu carbonu tot nu il inteleg ...imi trag un glont in cap sa mor io ca ma inebunit in zlele astea carbonu .........deci datimi o idee de carbon real va rog frumos ..ca nu mai pot
|
Daca te consoleaza sebi2 sa sti k nici eu nu reusesc am citit toate turtorialele dar nu imi iese .. Se pare k e prea complicat :(
|
Si app cea mai buna solutie e ca cinveva sa faca un filmulet !!
Ar fi solutia perfecta ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning