![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
am vazut pe strazile din baicoi un ford mustang gt shi in ploiesti un ferrari maranello shi un lamborgini gallardo
|
8 Attachment(s)
azi am vazut numai masini jmechere...
1.pentru inceput am auzit niste tigani ca se cearta,am iesit pe balcon,am zis ca vad bataie,da' cu ocazia asta am vazut un Ferrari rosu,nu stiu de care era,ca l-am vazut din spate... 2.la restaurant la London House am vazut o limuzina Bentley,nu stiu cum ii zicea,oricum misto rau,dar nu am reusit sa ii fac poza. 3.La restaurant la rondul 2 (unde se duce mereu echipa asesoft) era o nunta.Am pozat un Bentley GT (cred) si un BMW 760 (scrie pe aripa v12 :X) 4.la sala sporturilor am vazut un mustang... 5.la semafor la rondul 2 am vazut un Caddy jmecher rau,dar nu prea am reusit sa ii fac poza... |
Quote:
chiar nu stiam ca am fost pozati ca de papparazzi :) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
prin cartier azi....
|
1 Attachment(s)
Nu a fost usor sa-l prind...Poate stie cineva ce Maybach este...
|
1 Attachment(s)
BMW M6 ACS ....
nu am apucat sa`i fac poza ... era pe o platforma de bulgaria ... era identic ca cel din poza de mai jos..culoare...jenti... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
eu nu inteleg nimic din ultimul tau post !!
depinde pentru ce iti trebuie,cunosc pe cineva care a vrut sa afle al cui e un BMW,pt ca vroia sa il cumpere. S-a dus la politie,si a rugat frumos sa i se spuna a cui e masina cu nr respectiv de inmatriculare,pt ca vrea sa o cumpere. La el a mers,incearca si tu... |
Quote:
|
Quote:
Este vorba de limuzina din poza... masina exista in 3 variante: - 57 > 5m 70cm - 62 > 6m 20cm -Landaulet > Cabrio Si doua motorizarii... cea de baza si versiunea AMG numita S. Deci asa din poza nu iti poate raspunde nimeni... Doar din profil as putea sa stiu daca e versiunea 62 sau 57 ;) |
2 Attachment(s)
in seara asta au trecut prin bz un shelby mustang si un dodge challenger srt 8,6.1 hemi,exact ca cele din poza.pacat ca soferul din shelby avea o problema de atitudine tipica complexatilor care au pus mana pe o masina prea "jmeghera" pentru nasul lor si au pretentia ca ceilalti participanti la trafic sa se dea la o parte din calea lor!!!..ca vorba aia: io conduc un shelby,sunt prea "jmeker"....dar nici maca nu era masina lui!!! erau inscriptionate cu ceva...BDT...
|
masinile le-am vazut si eu in ramnicu sarat aseara
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning