![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
Extern - nu prea am facut multe cumparaturi, doar de pe un site din China fac cumparaturi (haine, ceasuri, adaptoare) Urmeaza sa imi fac cont paypal sa cumpar linistit si de pe ebay. |
si intern si extern
|
din extern mi-am luat doar machete.
intern cam tot ce vrei tu, inclusiv valori de 5-6000 ron. oricum intern platesti la livrare. |
Quote:
ultima comanda 6000 lei. cea mai mare comanda 12000 lei. din usa am vrut sa-mi cumpar o pusca pt airsoft printr-un prieten dar am renuntat. |
http://www.emaramures.ro/Auto-Maramu...500-euro-Seini
Mihai eu mai mult vand online decat sa cumpar :) Am luat un mixer acu 2 ani online ce-a mai mare comanda 100 Euro |
De ficare data cand intru pe forum la sectiunea baia mare vad ca e scris cu cratima. oare nu ar trebui sa cerem sa schimbe cineva? nu de alta da in ritmul asta e posibil sa se trezeasca ceva udmr ist sa puna nagybania si apoi sa zica ca baia mare e parte din ungaria sau stiu eu ce :lol:
|
Unde as putea gasi de cumparat, sau unde se fac copii ale numerelor de america?:D la noi in Baia Mare ma refer! nu comanda si etc....:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca iti poti face altul la politie, s ar putea sa trebuiasca dus ala vechi si ti da amenda ca ti ai pierdut sau distrus numarul. poate trebuie sa mergi si la notar daca il pierzi, pe langa amenda ce o iei sa i dai si la notar bani sa poata sa si ia x6 sau q7 si el saracu. ca si cu carte de identitate sau din astea daca le pierzi cand vrei sa ti faci alta iti da amenda ca l ai pierdut. macar ar putea sa i zica taxa pt eliberarea unei carti de identitate noi nu amenda ca suna cam aiurea:lol:
|
zici ca ti s-o furat nr si ai scapat de amenda platesti doar nr si in doua ore ti le face
|
Quote:
eu vreau numere de america ca sa fac poze cu ele pe masina nimik mai mult, oricum scrie pe ele intr-un colt ca sunt doar de vrajala, nu sunt originale, ci doar niste copi!!! era inainte langa platoul Bucuresti(piata revolutiei) un magazin care facea, dar acum nu stiu unde sa mutut!!!:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning