![]() |
Re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Am fost si eu vara trecuta sa-l vad, mai trebuie pus mana, da' merita la 1.000Eu.. Quote:
Frumos, si jantele 8) Quote:
Daca da, intreaba-l pretu' si da-mi comanda ;) Suspensii reglabile fata, vrei? Mai bine bagi un coilover reglabil, daca tot esti la capitolul investitii serioase. Am fost acu ~2 luni la bucale si am "ridicat" capra, au ramas suspensiile acolo :arrow: |
Quote:
Asa e cu acesti cumparatori care uita de acte, de taxe.. |
Quote:
pt cei doritori, de mult POWER pe capra, vand URGENT, cateva zile valabil: Motor de Opel Omega 2, MV6, tip X30XE, ECO TEC, EURO 2, admisie DUAL RAM(2 throttle body, cate unul pt fiecare banc de cilindrii), 3.0L V6 210Cp/6.000rpm, 24valve, 270Nm/3.400rpm, max 6.600rpm. Motorul este 400Euro, cu tot ce vrea clientul de la el, instalatie, ECU(doar pompa servo ramane legata de caseta, pt o vanzare ulterioara) in rest, radiatoare, alternator, electromotor, tot ce apartine de el si functionarea lui, cv este AUTO, cu mod Sport(la buton). Pe Omega consuma 10% afara si 15-16% oras, la mers normal, pt o balena de 1.500kg+..pe capra, calculati. poza pt model :arrow: https://i173.photobucket.com/albums/w...0042007012.jpg |
Florine te astept cand vrei la Constanta,daca nu aveam beleaua asta cu chederele pe cap care au costat cam cat motorul ala de Omega poate m-as fi bagat,dar mi se pare cam complicat,prea multa electronica...poate imi da cineva un sfat,jambele fata de la mine provin de la un mk3 care avea un V6 pe el si sant foarte rigide,ce ma sfatuiti sa schimb arcurile cu unele mai soft? ca la 1.3 nici nu il simte...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
la prima vedere seamana la culori cu un Essex vazut demult pe wikipedia sau nu mai retin unde. Abia cand vezi lipsa distributiei...Cologne.
Oricum, like a V8, Frrrrumos :!: |
multumesc, Florin! :)
Sper sa si sune ca un V8, desi nu stiu daca trec de RAR cu evacuarile laterale. :d |
Quote:
|
legal n-ai voie cu evac laterale, nici cu toba sport daca e asa..
Deci mai bine fa-ti o evacuare sau foloseste-o pe cea care o ai, pana treci de RAR. |
4 Attachment(s)
Sa ma mai laud si eu cu cate ceva,astazi am primit un colet din Anglia cu chedere noi-noute pentru parbriz,usi si portbagaj plus 2 oglinzi zic eu cele mai potrivite pentru Capri,una am si montat-o...8) total costuri cu tot cu transport 163 lire.
|
Frumoase oglinzile, sa inteleg ca e gata de drum acum nu ? cand am zis si eu ca ma apuc de ea sa o mai bibilesc a trebuit sa plec si dracu stie cand ma mai intorc acasa.
|
Quote:
|
salutari
am si eu un mk3 luat recent si are un joc la directie, m-a poate ajuta careva cu niste bucsi? multumesc |
1 Attachment(s)
Avem si parbriz :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning