![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
da este Ruf CTR 2 si este masina unui pasionat bucurestean de RUF-uri :D |
Am vazut azi de doua ori un Lamborghini Diablo in Oradea...era un mov inchis...si acuma imi vine sa-mi dau pumni ca nu i-am facut poza, dar promit ca-l vanez
|
Lambo ala e de mult in Oradea....si eu l`am vazut de cateva ori. Avea numere de Italia parca...
|
Mie mi-a zis un prieten de el in vara da nu l-am crezut, si era sa ma iau la cearta cu el ca el nu stie care-i Lambo Diablo...nu stii cumva pe unde il gasesc :) ?
|
SLR cabrio pe mosilor parcat, in apropiere de pizza hut.
numere de germania, n-am avut aparat la mine. culoare gri inchis P.S. cam penibil sa stai la bloc si s-o arzi in SLR |
Quote:
este in vizita, mai are si un g 55 amg si anul trecut avea un slr argintiu coupe cel de acum este cabrio |
Quote:
|
noul rs6 gri pe dn1 avea mach 1 :D aseara
|
rs6 argintiu dorobanti
rs6 albastru inchis baneasa rs6 gri inchis intrarea dn1 toate avant toate vazut intr-un interval de maxim 15 minute |
1 Attachment(s)
In Viena...
|
10 Attachment(s)
Si eu pe aici,cu un Hummer H2,un Nissan nu stiu de care,cu numar de state,o limuzina,un Wrangler,noul Seat Ibiza (parca),un Mitsuba Eclipse cu motor de 2 litri,200 de cai,si un Mercedes SL...
Scuzati calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul :D |
9 Attachment(s)
@softpedia
|
1 Attachment(s)
760Li
|
E un Lexus LS la mine in orash...
Extrem de faina mashinta.... http://static.howstuffworks.com/gif/...6111990001.jpg |
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning