![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Mergi pe corsa . Oricum toata lumea fuge de fiaturi in special de alea pe benzina.
ps: taicameu are fiat (cei drept stilo nu punto) insa in cei 260 000 km nu a avut nicio treaba cu servo . |
nu e vorba de consum ,calibra consuma si 17 cand ii dadeam forja,vectra sub 11 nu o scot in oras ,asa ca orice sub 10 consum e bine:)),intretinerea sa fie acceptabila si sa nu aiba probleme majore in exploatare.
|
Quote:
|
Quote:
|
Este pe emaramures un opel corsa 1.5 diesel la 1800 e :-)
|
razvy,micra cum este? am gasit cateva in targ la pret super,intretinerea,probleme aparute ce-mi poti spune?
|
Micra are mari probleme cu rugina , in rest ii foarte ok la oras . Motorul cu 16 valve isi face treaba prin oras . Costurile de intretinere nu sunt chiar asa de mari.Mai e o problema mare la ele : aspectul :lol:
Uite un exemplu: mi-am spart farul acum cateva luni si m-a costat 120 lei un far complet nou nout :-) |
Quote:
|
azi a ajuns inca un membru in flota,opel corsa c 2002,motor 973 cm3 ,distribuitie lant,aer conditionat,geamuri electrice,inchidere centralizata,maine soct numere rosii si pun poze:)
|
sa fie intr-un ceas bun...sa ai multi km fara probleme. :D
|
Foarte buna alegerea . S-o stapanesti sanatos si multi km fara incidente ! Corsa de 1.0 ii in 3 sau 4 pistoane ?
|
multumesc frumos,motorul e in 3 pistoane,azi am scos numere rosii si am dus-o la mecanic la o verificare si maine am programare la schimbat:toate filtrele,ulei,curea transmisie-200 lei,bucsi bara stabilizatoare si capete de bara pe fata 170 lei,manopera 130 lei,urmeaza rar-ul ,taxa de prima inmatriculare-98 euro,si sa radieze noul proprietar calibra sa imi recapat numerele sa le pun pe asta,per total o sa ies in 2500 euro.
|
Quote:
|
fetiliiii ! :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning