![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pai are o anumita importanta, nici mie nu mi-ar conveni sa fac poza la o masina pe care nimeni n-a pozat-o in Romania si sa o gasesc pusa pe un site ca si cum ar fi facuta de altcineva...
Oricum, ONTOPIC: S-a filmat ceva reclama Vodafone in Oradea si au fost aduse 9 VW Golf 6... P.S.: pozele nu sunt facute de mine ci de un vecin si prieten foarte bun si DA, am acceptul lui sa le postez pe acest forum :) |
hai sa incercam sa vedem si noi niste masini tari si sa lasam la o parte chestiile cu vai imi apar fotografiile pe alte site-uri.
|
1 Attachment(s)
mi se pare ca e creatie dr. zozo
vazuta in parcarea de la city mall |
enzo e in romania.....am vazut sigur unul la aviatorilor....unul rosu......sigur era enzo!pacat ca numai am poza....:((
|
1 Attachment(s)
de prin buzau era intr-o curte...nu am putut lua si din fata
|
care gtr ??
Am vazut intr-o zi un gran turismo alb in ploiesti (GAN) si dupa ce a trecut ala intr-un sens,la 10 secunde a trecut un carerra4 4s caramiziu...chiar ma intrebam unde s-au gasit astia,de trec asa,unul pe langa altul... |
2 Attachment(s)
de pe net..
|
Un Gallardo LP560 si un Murcielago LP640 in coloana pe faleza :X. Pacat ca nu mai am pozele :(
|
15 Attachment(s)
deci pe la plazza am vazut in seara asta un nissan skyline gt-r alb nou, nu am apucat sa ii fac poze....a trecut prea repede, superba masina si superb sunet....si circula un lp560 alb cu numere rosii :D
P.S. pt cei care au dubii cu, Carlex, este firma directorului de la bdt si aduce numai masini sh pe care le vinde sau le baga la rent a car. Si au masini scumpe garantez |
nu ala.e unul caramiziu. H2...
|
noul RS6 Avant, SLR cabrio ... nu stiu era departe.. poate 722?!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze numai cu Hummer H2 si Audi R8, dar in seara aia am mai vazut SLR, RS4, Bentley Continental GT, Porsche 997, Maserati Granturismo '08, Corvette '08, ceva tancuri americane, un lincoln town car limo,si mai sunt dar nu imi aduc aminte.Poze din Cluj.Scuzati calitatea pozelor :arrow:
|
Porsche 993 RUF cu numere de tzoll sau ceva de genul.stie cineva de el?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning