![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
:)) sper sa fie asa:))
|
felicitari domnu` laur, emotii ceva? cand esti programat la oras?
|
nu vreti sa deschidem un srv de cs? e numai bun de relaxare.. cs.4tunning.ro :>
Am cel putin 5 ani de cand ma ocup in domeniul acesta(nu fac reclama la servere.. sunt in jur de 6) banii se pot dona foarte usor lunar si eu zic, ca mai mult de 5-10 lei maxim de caciula nu ne duce.. o simpla parere |
sunt de acord sa dau 10 lei pe luna pe 1 server de CS dar de preferat sa fie cu parola...
|
Quote:
|
Stiu ca ma ajuta un program....am un program de hacker :)))))))))care atunci cand apas F12 se fac patratzele rosii si albastre ( asta numai in CS ).
|
PRETURI
le: test server(cs.vlx.ro) |
|
Quote:
mai bine -> 22 slot = 100 lei http://krond.org/servere-jocuri/ofer...-1-6-cs16.html dai un ban dar nu iti faci nervi ca se blocheaza si merge ca dracu :) dud, si eu ma ocupam cu astea :)) poate ai auzit de deadzone.biz si cs-redzone daca faci asta pot sa ajut la pluginuri si cu 10 lei daca e vorba de server krond , daca e gen vlx e fix pix :) nu ma bag |
vlx e plin de pluginuri inutile eu ziceam de ceva mic privat(parola) pentru inceput.. nu o sa fie cinestie ce:))) daca merge treaba ne mutam pe krond..
|
Quote:
|
+1 VOT altcineva?
|
Cine ma poate ajuta cu o roata de golf 3 saptamana care vine ? trebuie sa duc masina la galicea la service si am roata de rezerva doar.. roata originala e varza:sad:
|
nu tre neaparat de g3. merge tot ce are 4x100 ( cielo, opel, bmw urs, logan, etc )
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning