Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

zGb 29-09-09 13:07

Re: Poze cu prietenele, amicele voastre

Suntem rautaciosi :lol:

neew 01-10-09 15:02

1 Attachment(s)
tipa din stanga este o amica si urata din dreapta fosta :x

VaLeX 01-10-09 15:06

E urata ca e fosta nu ? :lol: nu de altceva, dar mi se pare simpatica :D

neew 01-10-09 19:27

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 2683790)
E urata ca e fosta nu ? :lol: nu de altceva, dar mi se pare simpatica :D

exact :D ea mi.a demonstrat cu adevarat k orice femeie dragutzica are mai mult de 2 prosti putere. macar eu eram primu da totusi nu.mi placea concurenta

pwr_bz 01-10-09 22:10

Hai cu poze cu actuala....:P neew

neew 02-10-09 00:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 2685066)
Hai cu poze cu actuala....:P neew

bai nu e chiar actuala , e o perioada de proba asa , un drift acum un tuning mai incolo :D desi eu sper sa ajunga achizitie :lol:

zN3u 02-10-09 16:17

ce ecuson smecher are tipa =))

KAY_ 02-10-09 18:10

1 Attachment(s)
numai e nici un secret , am zis sa o prezint si aici la toata lumea , o cheama Sandra si este prietena mea !

P.S. cine vrea sa o cunoasca mai bine sa mi dea pm :D

L.E. sa o scuipati de 2 ori sa nu mi o deocheati !

blazeyblaze 02-10-09 18:16

absolut te credem :)

zGb 02-10-09 18:34

Quote:

Originally Posted by neew (Post 2685364)
bai nu e chiar actuala , e o perioada de proba asa , un drift acum un tuning mai incolo :D desi eu sper sa ajunga achizitie :lol:

cum adica e perioada de proba? asa ceva nu poate spune un baiat, desi stiu ca in "sufletul" tau ti-ai dori ca in perioada asta de proba sa-i rupi p***a si sa ti-o suga non stop...mai bine spune-ne adevarul ca perioada de proba = iesiti ca amici :)

aleks 02-10-09 18:46

Zgaiba, eşti un porc.

da' ai 100% dreptate :lol:

neew 02-10-09 18:48

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2687003)
cum adica e perioada de proba? asa ceva nu poate spune un baiat, desi stiu ca in "sufletul" tau ti-ai dori ca in perioada asta de proba sa-i rupi p***a si sa ti-o suga non stop...mai bine spune-ne adevarul ca perioada de proba = iesiti ca amici :)

hahaha n1, pai aia e perioada de proba , n am restrictie pe nicaieri ci doar acces nelimitat .. doar ca as vrea mai mult decat sa i rup "cutia" si sa ma lase fara "motorina", mie chiar mi se pare ok fata dar si cam usuratica :lol:

zGb 02-10-09 18:51

stiu aleks la dracu...but thanks :)

neew : daca-i usuratica, aia nu e fata de tinut...fa acolo ce stii tu mai frumos, bine si elegant si da-i jet dupa...si vezi sa nu te indragostesti ca prostu de o fata usuratica ca nu e deloc socoteala buna :D asta daca nu e deja prea tarziu si esti o cauza pierduta

neew 02-10-09 18:54

a nu inca n am ajuns acolo , n am fost cauza pierduta decat o data , cu blonda de mai sus... fata e foarte ok sociabila draguta de treaba doar k daca sa aruncat la mine.n pat la 2 saptamani dupa ce ne am cunoscut ma gandesc ca poate la fel o face si cu altu... app ai vreo legatura cu pgl - teg?

aleks 02-10-09 18:56

Quote:

Originally Posted by neew (Post 2687056)
sa aruncat la mine.n pat la 2 saptamani dupa ce ne am cunoscut ma gandesc ca poate la fel o face si cu altu

nu-mi spune: e curva pentru ca v-aţi tras-o după două săptămāni de cānd vă cunoşteaţi.... daca aştepta īncă o lună nu mai era curva?

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning