![]() |
Re: Club Ford Capri
Quote:
Multumesc pentru sfat dar s-a rezolvat direct din Anglia sunt deja pe drum chederele.Noroc ca Zakk a gasit un prieten mai vechi dispus sa il ajute.Legat de interior te poti duce la un tapiter cu eventual poze si te poate rezolva el pentru ca sincer chiar nu e dificil deloc.Daca nu voi vorbi cu Zakk pentru ca are interiorul vechi uzat dar te poate ajuta ca matrite. |
Ce faci Renule vorbesti in numele meu? usor usor cred ca vrei sa-mi i-ei Capriul...8)
|
Quote:
|
N-are cum!
|
https://forum.4tuning.ro/502-anunturi...ml#post5064222 poate e careva interesat.....
|
Quote:
Foarte frumos!!!:shock: O intrebare grila dintre faruri din ce o facut-o? ca si eu trebuie sa imi confectionez una si imi place cum i-o iesit :D |
Quote:
|
Nu are nimeni un disc si o placa de presiune folosite pentru 1.6 ? ca de noi nu am bani inca; am gasit o groaza pe ebay dar inca nu ma pot baga.
|
Quote:
|
pe Ford Capri Mk1 a fost pus vreodata moto de 1.6 in linie ce este si pe ford Taunus din 1979 ?
|
Pe Capri mk1 a fost cam acelasi motor de 1,6 (1593 cmc, 72 cp/5300-5500 r/min, culpu la 2700 r/min) folosit si pe Capri mk2-mk3, pe Taunus, chiar si pe Sierra 1,6 fabricat pana in 1984. Din 1985 motorul de 1,6 a fost putin schimbat (1598 cmc, 75 cp/4900).
|
Si daca tot era vorba de mk1, uite unul foarte obraznic pe un circuit unde ''bate'' Ferarri, Subaru Impreza, Mitcubishi Evo, etc :D
[Bineinteles ca respectivul nu este cu motor 1,6 ...;)] https://www.youtube.com/watch?v=0pluN...eature=related |
Quote:
mersi mult sper sa gasesc unul in star bun . |
Am eu un motor de 1.6.
|
1 Attachment(s)
Sa ma laud si eu cu ceva azi am primit un cheder spate nou-nout din Anglia,urmeaza si cel de fata,am un cheder de fata ptr mk2 sau 3 daca e cineva interesat,la mine nu se potriveste.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning