![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Quote:
@ sonny zi masina ca nu e ghicitoarea de vineri :lol::lol: |
Quote:
am promis ca nu mai comentez dar cand vine vorba de Manta nu ma pot abtine, poate ca manta visinie B**PUB nu e pe gustul tuturor si o introduceti la kitsch dar va rog nu o bagati in aceeasi oala cu Manta cu kit-ul Matting, care este o masina de cunoscatori *pe acele vremuri se puneau pe antenele Mantelor o coada de vulpe (cunoscatorii stiu ) pt cei care comenteaza despre manta cu numere de "Pubela" dupa cum se scria ar trebui sa stiti si ca are motor de 2.6 si aprox 200hp imi cer scuze daca am jicnit sau ofensat pe cineva dar nu poti numai sa dai cu parul doar pt simplul fapt ca tie nu-ti place all the best |
in romania se considera ca faci tuning daca schimbi niste jante cu altele, schimbi ledurile din bord si astupi bandourile...masinile cu kituri exterioare extravagante sunt considerate kitsch....e si normal nu exista educatie in sensu asta si asa sa invatat lumea....logic ca e mai frumos sa faci un clean....ca e si mai usor. sfatu meu e sa postati doar dacii cu sigle bmw daca la restu va incurcati
|
Aşa e, să ne īnchinăm toţi la exteriorul ăla de Manta, e vārful tuningului de bun gust īn Romānia şi īn lume...
|
1 Attachment(s)
daca dati cu ochii in calibre tunate multe kitch-uri, si prin asta nu ma refer la kituri extravagante
http://cartuning.ws/uploads/posts/20...bra_tuning.jpg http://www.lambodoorkits.co.uk/image...el_calibra.jpg cam multe exemple in ultimu timp si cam dese... a venit si la voi craciunu si umpleti topicul? :D |
1 Attachment(s)
corespunde ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
p.s. am mai gasit una :twisted::twisted: |
2 Attachment(s)
Parerea mea....
|
eista foarte multi oameni cu gusturi rele....cum au putut ei strica bunatate de masina:sad:
|
1 Attachment(s)
inca o pisica din seria asa nu!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Kitch Tuning .... part 2