Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

e36_boy 03-01-12 21:37

Re: Discutii despre orice!

Salut daca stiti la cine ii trebe un e36 inmatriculat ro ,cu niste defecte ,ieftinache dati un semn :d pret info 1200 euro

trx23 14-01-12 09:35

nu joaca nimeni triburile?

razvyrulz 14-01-12 09:42

nu mai:)

trx23 14-01-12 10:51

sa nu-mi spuneti ca voi la munca chiar munciti:))

razvyrulz 14-01-12 11:20

din pacate :)) Nu mai joc de vreo 2 ani, nu aveam atata timp, si ma dispera cat de obsedat eram, imi puneam si noaptea ceasu' pentru cateva atacuri :))

MITSU 14-01-12 13:56

deci se pare ca nu am fost singurul care m-am lasat de dinastea :)))))

trx23 14-01-12 14:24

si eu m-am lasat de vreo 2 ani,dar acum de plictiseala am inceput iar,caut colaboratori seriosi:))

MITSU 14-01-12 14:40

trebuia sa incepem deodata ca sa fim aproape unu de altul.... daca esti la distanta de un K ....nu prea are rost :D

trx23 14-01-12 15:25

am vreo 400 pct sambata trecuta am inceput,lumea 27,nordvest

MITSU 14-01-12 15:36

spor :D

razvyrulz 14-01-12 17:29

Pot doar sa iti urez SUCCES! Razboaie cat de putin sangeroase posibil :))

cristi.mk4 15-01-12 19:32

se aude ceva despre miting ? (Jos dictatura)

razvyrulz 15-01-12 20:29

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4828663)

Nu vorbi prostii Cristi :)) Tu ai vazut ce oameni au iesit in strada, ii intreaba pentru ce protesteaza si habar nu au, au iesit pensionarii ca dupa "Adevarul de seara". Ce dictatura? Ti se pare ca traiesti sub dictatura?

andreiand1 16-01-12 08:02

Thumb up Razvane! Mare lucru sa poti privi obiectiv toata cacealmaua asta. Ce prezinta majoritatea televiziunilor e o intoxicare si o dezinformare voita a telespectatorilor. Cat despre multi din protestatari, ultrasi anarhisti ai echipelor de fotbal bucurestene si batrani care vorba ta, nu stiau exact ce se revendica acolo si care multi au luat bataie de la anarhisti pt ca erau prea pasnici.

ballack 16-01-12 09:28

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4828801)
Nu vorbi prostii Cristi :)) Tu ai vazut ce oameni au iesit in strada, ii intreaba pentru ce protesteaza si habar nu au, au iesit pensionarii ca dupa "Adevarul de seara". Ce dictatura? Ti se pare ca traiesti sub dictatura?

E adevarat ca multi au iesit in strada fara sa stie de ce, dar asta nu inseamna ca in Romania nu e un fel de dictatura.

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4828663)

iesim in strada pentru ce, Cristi? eu nu cred ca se rezolva ceva iar marinarul sunt convins ca nu va pleca. asa ca, mie un miting imi pare fara sens.

Quote:

Originally Posted by andreiand1 (Post 4829389)
Thumb up Razvane! Mare lucru sa poti privi obiectiv toata cacealmaua asta. Ce prezinta majoritatea televiziunilor e o intoxicare si o dezinformare voita a telespectatorilor. Cat despre multi din protestatari, ultrasi anarhisti ai echipelor de fotbal bucurestene si batrani care vorba ta, nu stiau exact ce se revendica acolo si care multi au luat bataie de la anarhisti pt ca erau prea pasnici.

Dezinformare? Da-mi exemplu/exemple. Hai sa fim totusi realisti si sa privim situatia politica a tarii si apoi sa povestim. Unde sunt reformele promise, unde sunt grupurile de interese de care tot vorbeste marinarul de vreo 6-7 ani? Ce se intampla cu parlamenul, e bicameral sau se va modifica vreodata in unicameral asa cum s-a votat la referendum?

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning