![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
|
Quote:
|
nu ai ce face cu o masina asa ca aia in romania :D eu pe amea am suspensia sport si ma chinui cu ea ca de multe ori o ating pe jos la gropile noastre din romania .. inca nu am ce zice bacau chiar sta cat de cat bine cu ele dar in alte judete e aiurea cu gropile ....
|
te contrazic..ai ce face...o pui in vitrina !:lol:
|
3 Attachment(s)
Scurt-circuit de la baterie ...la BACAU in cartierul NORD ...17.02.2011:shock:
|
ai Doamne Fereste de asa ceva:( saracul proprietar:(
|
cica nu are casco...:sad:
|
La baterie... vreun tun de bas, vreo alarmă ceva, nu a luat pur şi simplu foc, nu cred...
|
proprietarul are in jur de 50 de ani ...de unde tun de bass...si alarme ..ca e vecin de al meu ...si iti zis sigur ca nu avea.aaa si apropo ...facuse revizia tehnica cu 1 luna ianainte .:(
|
ba daaa.... daca stii unde sa ii dai foc :lol: la mine la bloc au luat foc din cauza de "scurtcircuit" patru masini in juma de an in aceeasi parcare. Deci cu rabdare ....
|
slabe sanse sa fi pus cineva intentionat ,sau cel putin asa cred eu ..dar nu e exclus...cert e ca omu nu avea asigurare si nici nu mai lucreaza....
|
asa lovitura poate termina un om mai ales ca n-are loc de munca X_X
de bine de rau masina ii mai putea aduce un venit asa:( aiurea tare... Doamne fereste de asa lovituri... |
Postul meu cu nr. 1000. Rog moderatorii sa nu mi-l stearga, altfel voi face greva japoneza cu o japoneza..... cu mac :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning