![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
CNexiaT:arrow:Albastru si jante albe sau gri.
Gata interioru'...nici nu mai stiu cat a fost dar a fost muuult.Urmeaza sa o vopsesc.Alb si jante negre:D |
Quote:
|
Si eu mai patesc asta.Descarci fisierul si dai click dreapta/open with/selectezi winrar sau ce folosesti.
Posted from my GT-S 5830 using CM10.1 |
3 Attachment(s)
Am revenit si eu pe aici ca vad ca nu prea mai posteaza nimeni pe aici.Am vopsi-o(masina) iar acu caut niste jante care se vopsesc dar frumoase.Stie cnv un service cv ca sa fac si geamurile fumurii?Acum speram sa vina si motorul mult asteptat.
|
8 Attachment(s)
SALUT BMW-UL A FOST VANDUT CU 1950e
DE CURAND AM ACHIZITIONAT UN LOGAN 1.6 2008 FULL 3500e as dori sa ii pun angel eyes in faruri grila clean portbagaj clean bad boy si bari NEXIA am eu jantele de vanzare 300e negociabil |
Quote:
Ok am sa vin sa e vad. |
1 Attachment(s)
Am cumparat pentru Opel o turbina GARRETT de 0.5 bari care a dus-o de la 82 de cp la 147. E mai sprintena acum, dar are nevoie de mai multe modificari, turbina e la mana a 2-a 30.000 km zice proprietarul, mi-a dat si un BOV de la HKS, si un intercooler + alte piese la pretul de 4250 de lei. Eu zic ca e destul de bun. Masina la sfarsit o sa fie cam 400 cp + , motorul nu o sa il schimb, dar oricum pana atunci o sa mai am nevoie de piese. Next stop axe cu came aftermarket.
|
4 Attachment(s)
Am terminat si eu E36-le...
|
8 Attachment(s)
te astept nexia
frumos e36 gr3cu masinii am reusit sa ii fac grila clean ,portbagaj clean si numere de AG :) m-am grabit si am vopsit eu grila cu sprayul trebuie sa duc portbagajul la un prieten sa mi-l vopseasca totul ma costat 145 lei cutia de chit 32 lei si grila dupa care am luat barile si am inlocuit sigla 25 lei cutia de spray negru 13 lei numerele 75 lei |
1 Attachment(s)
ieri am achizitionat o evacuare sport (125lei) si azi am montat-o
m-am apucat si de bad boy daca fac ceva diseara sau maine pun poze |
va salut.
am downloadat jocul folosind torrentul din primul post si l-am dezarhivat, dar cand vreau sa intru sa ma joc imi zice sa instalez SL2 disk. ce trebuie sa fac si cum? |
Trebuie cel "by Maryus" .
|
Quote:
Trebuie sa instalez moduri? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning