![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
cam asta o sa fie ultima lucrare de a mea pusa pa forumu asta ..ca vad ca in afara de cateva persoane toti sunt de rahat ...dc imi iau ban ma doare in in cur si inseamna ca am dreptate ....dc nu inseamna ca mam inselat ...
|
dak iti iei ban , iti iei pe merit, pentru k din cate am vazut iti sare repede mustaru si vb km urat si ataci si ameninti!!!dak te comporti cum ar trebuii respectiv varstei tale(dak o fi cea reala)...ai primi si u respect si s`ar vb altfel cu tine! - no offence
interesant modelu la audi`... |
interesant pt ca usile si portbagaju e c/p de pe o toyota carmy (parca) araba ... daca ai avea si rezolutie mai mare la poza ai fi bine ..... btw adio seby2 :D :twisted:
|
misto masina sa mor dak stiu dc va purtati toti asa cu incepatorii....pakt
|
2 Attachment(s)
WOw A iesit super k-lumea cedeam k nu o sa reusesc :))
|
de unde ai luat spoileru fata ? ca spoileru si farurile imi aduc aminte de o lucrare de-a mea ( bmw e30) ? o_O
|
Asa E LeeLoo e Bmw TAu :D mi-a placut si am l-am luat :) sper ca nu te superi desi nu ai de ce pt k lucrarile tale sunt apreciate :)) :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Sunt incepator ..dar incep sa invatz...nu ma luati prea tare de la inceput..stiu k am gresit in unele cazuri ...si sunt constient :D
|
aic_keemo........a doua masina..cateva selectii strambe la plafon...discul de frana blury..ai vrut sa faci pleoape da cea din drapta nu tia iesit delok
.........iar wv jentile sunt foare strambe ia si u jenti dupa masini care sunt in aceleasi pozitii(asta mi sa spus si mie;)) proiectoarele puse stramb...girofarul pus stramb pleoapa din drapta nu o vad:shock: si ce ai fact u la roata din spate mise pare destul de aiurea:rolleyes2;) |
4 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: Stiu ca am gresit dar spunetimi unde???:oops: :oops: :oops:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
E dacia lui Night devil , sper sa nu se supere ca nu i-am cerut acordul:shock:
|
se practica... :)nu'ti face probleme..cu atat mai bine ptr night devil are.fani :P glumeam
|
baieti k sa nu se ajunga iar la discutii puneti in fiecare post decat o lucrare si doar o singura lucrare pe zi...merci
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning