![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
pe cand pe voi va raode invidia ca nu aveti nimci bun , nici caroserie , nici motoare nici macar aerul din cauciucuri :lol: cine pe cine sa traga ? care shantz? |
Quote:
|
pe tine, shantzuletz...VR'u sa te traga sau sa te impinga eSu...?
|
Michael, ti-am dat baderola in spiritul care ne uneste, te rog sa o porti cu mandrie si sa va bucurati unul de altu.
semnat: Mircea Radu :)) |
Quote:
|
pai le forjezi...nu vezi? VR il tii de shufa din spate si te joci cu el..si S3 il ghidezi de pe capota......
|
Quote:
Norokul meu ca am azot in anvelope. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ce le zice ea din casa :))) bine baby,..bine asa
|
Quote:
1. SKM nu te-am pus sa schimbi parbrizu ... lucru pe care puteai sa-l faci si dupa ce-ti cumparam masina !! io m-am trezit cu telefon de la tine ca schimbi parbrizu si de care vreau eu sa pui,cu sau fara parasolar...nu imi aduc aminte sa-ti fi spus ca nu-ti cumpar masina ca are parbrizu spart.deci .. te-ai grabit .. ca,daca banca nu-mi acorda creditul nu aveam ce masina sa-ti cumpar.tu acum imi ceri mie bani pe nimic ... !! sper sa intelegi lucru asta odata ... !! ca n-am nici o vina ... !! 2. DONU` legat de corsa ti-am zis ca o iau 100% in prima faza,apoi m-am interesat cam cu cat se vinde o corsa ca a ta si te-am intrebat daca mai negociezi si ai zis ca nu ... deci clar nu o cumparam ...!! degeaba ma acuzi acum ca ti-am facut si tie la fel. .. pe bune! legat de club nici o problema .. daca nu intru n-am sa mor ... pacat ca s-a ajuns aici ... !! deci terminati cu tigania ca n-ar nici un rost .. mai ales pe forum ... |
si pana la urma ti-ai luat logan?:) ca asa vad in avatar...
|
vibe
vad ca tu te-ai pus pe stilizat masina ... f bine f bine ;) |
Prietene Dya oficial iti transmit sa dea Dumnezeu ce-am patit eu cu tine sa patesti si tu ! End of story !
SI ptr. HRz prietene te agiti mult si degeaba ! Hai pa stergeti tot ca nu mai ma intereseaza! Don-ule trebuie sa vb azi cu ce am planuit aseara !;) |
Quote:
Da mah, vorbim! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning